Δημοτικοί αστυνομικοί σφράγισαν το νυχτερινό κέντρο που τραγουδά η Πάολα στη Θεσσαλονίκη

Δημοτικοί αστυνομικοί σφράγισαν το νυχτερινό κέντρο που τραγουδά η Πάολα στη Θεσσαλονίκη

Αθώοι τρεις υπάλληλοί του για διατάραξη κοινής ησυχίας

Στη σφράγιση του υπαίθριου χώρου διασκέδασης όπου εμφανίζεται η Πάολα στην περιοχή του Μύλου στη δυτική είσοδο της Θεσσαλονίκης προχώρησαν δημοτικοί αστυνομικοί, σε εκτέλεση προηγούμενης απόφασης του κεντρικού Δήμου, ύστερα από συνεχείς καταγγελίες κατοίκων της περιοχής για ηχορύπανση.

Η επιχείρηση σφράγισης έγινε το μεσημέρι της Τρίτης 11 Ιουνίου παρουσία δυνάμεων της ΕΛ.ΑΣ., ενώ η σχετική απόφαση του Δήμου Θεσσαλονίκης θυροκολλήθηκε στην είσοδο του χώρου. Στο μεταξύ, το Αυτόφωρο αθώωσε για τυπικούς λόγους τρεις από τους υπαλλήλους του συγκεκριμένου χώρου διασκέδασης, όπου είχαν συλληφθεί τα προηγούμενα 24ωρα ως προσωρινά υπεύθυνοι με την κατηγορία της διατάραξης κοινής ησυχίας.

Το δικαστήριο δέχθηκε τον ισχυρισμό της υπεράσπισης, ότι το νυχτερινό κέντρο λειτουργεί με άδεια παραστάσεων και όχι ως κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος και κατά συνέπεια δεν επρόκειτο για «αγορανομικά υπεύθυνους επιχείρησης». Με την αυτόφωρη διαδικασία είχαν συλληφθεί ακόμη τρία άτομα, για τους οποίους ορίστηκε ρητή δικάσιμος.