Απειλούσε διαδυκτιακά και τηλεφωνικά τον πρώην σύντροφό του και τον συκοφαντούσε στα social media

Απειλούσε διαδυκτιακά και τηλεφωνικά τον πρώην σύντροφό του και τον συκοφαντούσε στα social media

Ο 30χρονος συνελήφθη για ενδοοικογενειακή απειλή, εξύβριση και συκοφαντική δυσφήμηση μέσω διαδικτύου

Δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σε βάρος 30χρονου για ενδοοικογενειακή απειλή κατ' εξακολούθηση, εξύβριση και συκοφαντική δυσφήμιση μέσω διαδικτύου, καθώς και για παράβαση του νόμου για τα ναρκωτικά, σχηματίστηκε από την Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., προηγήθηκε καταγγελία του πρώην συντρόφου του 30χρονου, σύμφωνα με την οποία μετά το χωρισμό τους, ο κατηγορούμενος προέβαινε σε διαδικτυακές και τηλεφωνικές απειλές σε βάρος του, ενώ ταυτόχρονα πραγματοποιούσε ζωντανές μεταδόσεις σε εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης, στις οποίες προέβαινε σε προσβλητικούς χαρακτηρισμούς και συκοφαντικούς ισχυρισμούς σε βάρος του. Ακολούθως, κατόπιν σχετικών αναζητήσεων, ο 30χρονος εντοπίσθηκε και συνελήφθη σε περιοχή της Αττικής από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Αττικής.

Από την έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κινητό τηλέφωνο, φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής και 4 αυτοσχέδιες συσκευασίες κάνναβης, συνολικού μικτού βάρους τεσσάρων 4 γραμμαρίων. Τα κατασχεθέντα ψηφιακά πειστήρια και ναρκωτικές ουσίες θα αποσταλούν στην Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για εργαστηριακή εξέταση, ενώ ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.