Συγκλονίζει η γειτόνισσα που κάλεσε το «100» για το 2,5 ετών κοριτσάκι στο Ηράκλειο: «Άκουγα τους ήχους από το χέρι του στο κορμάκι του παιδιού»

Συγκλονίζει η γειτόνισσα που κάλεσε το «100» για το 2,5 ετών κοριτσάκι στο Ηράκλειο: «Άκουγα τους ήχους από το χέρι του στο κορμάκι του παιδιού»

Τι είπε για την μητέρα του παιδιού

Μια ακόμη υπόθεση κακοποίησης παιδιού συγκλονίζει, αυτή του 2,5 ετών κοριτσιού στο Ηράκλειο. Η γειτόνισσα που κάλεσε το «100» και ουσιαστικά προκάλεσε την επέμβαση και παρέμβαση των Αρχών στην υπόθεση κακοποίησης του παιδιού, υποστηρίζει στην κατάθεση της στην Αστυνομία ότι είχε αντιληφθεί μέρες τώρα την άσχημη συμπεριφορά του προφυλακισμένου πλέον Παλαιστίνιου στο παιδάκι.

Η μητέρα του μόλις 2,5 ετών κοριτσιού με τον Παλαιστίνιο σύντροφο της είχαν μετακομίσει στο συγκεκριμένο σπίτι, στην περιοχή του Πόρου, το τελευταίο εικοσαήμερο. Στο σπίτι φέρεται να διέμενε και ο αδερφός του κατηγορούμενου, ο οποίος όμως απουσίαζε τις περισσότερες ώρες. Πολύ γρήγορα έγιναν αντιληπτές στη γειτονιά οι τραυματικές συνθήκες διαβίωσης του παιδιού αφού ο σύντροφος της μητέρας συνεχώς του φώναζε αλλά και το χτυπούσε. Στην κατάθεση υποστηρίζει ότι άκουγε τον χαρακτηριστικό ήχο του «πλατς» από το χέρι του στο σώμα του παιδιού.

Η γειτόνισσα περιέγραψε ακόμα ότι πάντα μετά τις φωνές του Παλαιστίνιου, αντιλαμβανόταν το «πλατς» και στη συνέχεια ακολουθούσε το κλάμα του μικρού κοριτσιού, σύμφωνα με όσα μεταδίδει το cretalive.gr. Η συχνότητα αυτών των περιστατικών ήταν, σύμφωνα με τη μάρτυρα, τουλάχιστον δύο φορές την ημέρα.

Αντίθετα, κατά τη γειτόνισσα, δεν είχε αντιληφθεί τη μητέρα να φωνάζει στο κοριτσάκι. Περιγράφει ωστόσο ότι την είχε ακούσει να φωνάζει στον σύντροφο της: «σταμάτα πια, φθάνει». Το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής οπότε και άκουσε και πάλι φωνές και κλάμα του παιδιού, αποφάσισε να μη μείνει με σταυρωμένα χέρια και έτσι κάλεσε την Αστυνομία.