Χειρουργήθηκαν με επιτυχία το βρέφος και η μητέρα του που παρασύρθηκαν από αυτοκίνητο στην Κομοτηνή

Χειρουργήθηκαν με επιτυχία το βρέφος και η μητέρα του που παρασύρθηκαν από αυτοκίνητο στην Κομοτηνή

Το παιδί νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης και η 30χρονη μητέρα στο νοσοκομείο Κομοτηνής

Χειρουργήθηκε με επιτυχία από ιατρούς του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης το βρέφος, που χθες Τρίτη 28 Μαΐου μεταφέρθηκε εσπευσμένα από το «Σισμανόγλειο» Κομοτηνής, μετά από τροχαίο ατύχημα στην Κομοτηνή.

Το χειρουργείο αφορούσε σε δύο κατάγματα και στέφθηκε από επιτυχία, ενώ το βρέφος θα συνεχίσει να νοσηλεύεται και να παρακολουθείται για όσο διάστημα κριθεί ιατρικά αναγκαίο. Την ίδια ώρα, σε θάλαμο του Νοσοκομείου Κομοτηνής νοσηλεύεται εκτός κινδύνου η 30χρονη μητέρα του, που επίσης υποβλήθηκε με επιτυχία σε χειρουργική επέμβαση για κάταγμα. Το τροχαίο σημειώθηκε στη 1:00 χθες το μεσημέρι έξω από το 3ο Δημοτικό Σχολείο Κομοτηνής, όταν δυο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν μεταξύ τους, με το ένα όχημα να «ανεβαίνει» στο πεζοδρόμιο, να χτυπά πυροσβεστικό κρουνό και να καταλήγει στο παγκάκι, όπου εκείνη την ώρα μεταξύ άλλων κάθονταν η νεαρή μητέρα με το βρέφος της.

Ο παππούς του παιδιού μιλώντας στο MEGA για την κατάσταση υγείας του παιδιού, αλλά και την μητέρας, είπε: «Έπεσε το αυτοκίνητο πάνω τους. Καλά είναι. Το έχουν στο νοσοκομείο. Καλά είναι προς το παρόν, αλλά χτυπήματα έχουν. Στα πόδια είναι χτυπημένη και το μωρό είναι λίγο στα πόδια. Όχι και τόσο σοβαρά, αλλά δεν μπορούν να βγούνε, είναι χτυπήματα, το μικρό είναι στην Αλεξανδρούπολη. Στο καρότσι ήταν, στο καρότσι, κάθονταν στο παγκάκι. Αυτοί οι δύο τράκαραν δύο αμάξια και έπεσε προς την (μαμά) το ένα. Έτυχε αυτό το ατύχημα, είναι δύσκολο».