Δολοφονία 63χρονης στη Χαλκίδα: Νέα στοιχεία φέρνουν ανατροπές στην υπόθεση

Δολοφονία 63χρονης στη Χαλκίδα: Νέα στοιχεία φέρνουν ανατροπές στην υπόθεση

Η αστυνομική έρευνα έχει μπει πλέον στην τελική της ευθεία και όλα δείχνουν, ότι σύντομα θα ολοκληρωθεί με αδιάσειστα στοιχεία

Νέα στοιχεία για το έγκλημα που αποκαλύφθηκε στην Χαλκίδα με θύμα μια 63χρονη, έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Όπως αποκάλυψε στο MEGA ο αστυνομικός συντάκτης, Βασίλης Λαμπρόπουλος, αναθεωρείται πλέον ο χρόνος της δολοφονίας της 63χρονης. Αρχικά η ώρα της δολοφονίας είχε τοποθετηθεί κοντά στον χρόνο εύρεσης της σορού, ενώ πλέον τοποθετείται 3 με 4 ώρες νωρίτερα. Το παραπάνω στοιχείο αλλάζει πλέον το πλάνο ερευνων της Αστυνομίας, καθώς θα πρέπει να αναζητηθεί νέο υλικό από τις κάμερες ώρες νωρίτερα από αυτό που έχουν ήδη στην διάθεσή του οι Αρχές, αλλά και να εξεταστεί το άλλοθι των προσώπων. Σημειώνεται πάντως, πως τόσο η κόρη της 63χρονης, όσο και ένας γνωστός της, έχουν ακλόνητο άλλοθι, που τους βγάζει από το κάδρο των ερευνών. Η ΕΛ.ΑΣ. έχει περιορίσει το ενδιαφέρον της σε τρία-τέσσερα άτομα, ενώ την ίδια στιγμή εξετάζεται, εάν η σκηνή του εγκλήματος ήταν σκηνοθετημένη.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το MEGA, θα υπάρξουν πολύ σύντομα εξελίξεις, αλλά και απαντήσεις στους γρίφους πίσω από το έγκλημα. Η 63χρονη βρέθηκε νεκρή στο σπίτι που έμενε με πέντε μαχαιριές στον αυχένα, με τον θάνατό της αρχικά να αποδίδεται σε πτώση από την εσωτερική σκάλα και στη συνέχεια μέσα από το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης να αποκαλύπτεται η αλήθεια. Η κόρη της αδικοχαμένης γυναίκας που έχει δώσει αλλεπάλληλες καταθέσεις στους αξιωματικούς της Αστυνομίας, επαναλαμβάνει πως το μυαλό της δεν μπορεί να πάει πουθενά. Το έγκλημα δείχνει άσβεστο, αρρωστημένο μίσος για μια ανήμπορη γυναίκα με κινητικά προβλήματα και η ίδια υποστηρίζει από την πρώτη στιγμή, πως η μητέρα της δεν είχε ανοιχτούς λογαριασμούς με κανέναν.

«Από τους δημοσιογράφους περιμένουμε και εμείς να μάθουμε τι γίνεται, δεν έχουμε καμία ενημέρωση. Ακούσαμε για τα ορφανά αποτυπώματα που βρέθηκαν μέσα στο σπίτι, αυτά μπορεί να είναι οποιουδήποτε, τόσος κόσμος έμπαινε και έβγαινε στο σπίτι, γιατροί, φίλοι», είπε η κόρη της 63χρονης. Αρχικά είχε βρεθεί στο μικροσκόπιο ένα εξάωρο τη μέρα της δολοφονίας, από τη στιγμή που έφυγε η κόρη της 63χρονης από το σπίτι για να πάει στη δουλειά της, μέχρι την ώρα που φίλη της μπήκε εκείνο το απόγευμα στο διαμέρισμα και την εντόπισε νεκρή.

Ο δολοφόνος ή οι δολοφόνοι της γυναίκας φαίνεται πως την έριξαν από την εσωτερική σκάλα και στη συνέχεια τη μαχαίρωσαν πέντε φορές στον αυχένα με ένα κουζινομάχαιρο. Το κίνητρο, όπως επαναλαμβάνει ο δικηγόρος της κόρης της, θα οδηγήσει τους αστυνομικούς στην ταυτότητα του δράστη ή των δραστών. «Περιμένω πως και πως να χτυπήσει το τηλέφωνο και να με καλέσουν από την αστυνομία να πάω να αναγνωρίσω κάποιον, αυτό που με αγχώνει είναι ότι υπάρχουν περιπτώσεις που αναζητούσαν τους ενόχους για 1 και 3 χρόνια», είπε η κόρη της 63χρονης.

Κατάθεση στους αστυνομικούς έχει δώσει και η γυναίκα που μπήκε στο διαμέρισμα και βρήκε την 63χρονη νεκρή. Σε κατάσταση σοκ τηλεφώνησε εκείνη την ημέρα στην κόρη του θύματος και την ενημέρωσε για τις σκληρές εικόνες που είδε. «Η κόρη της 63χρονης έχει πάρει άδεια μέχρι το τέλος του μήνα από την δουλειά της αλλά πιστεύω ότι θα της κάνει καλό να επιστρέψει, θα ξεχαστεί», είπε φίλη της κόρης της 63χρονης. Όπως αποκάλυψε το MEGA, στο κάδρο της έρευνας βρίσκονται από τα τέλη της περασμένης εβδομάδας μια γυναίκα και ένας άντρας. Από το στενό περιβάλλον της 63χρονης η πρώτη και από το ευρύτερο ο δεύτερος, που μάλιστα στο παρελθόν είχε απασχολήσει την αστυνομία για μια σειρά από υποθέσεις και είχε ποινικό παρελθόν.

Κάτοικοι της περιοχής, αλλά και συγγενείς της 63χρονης, αξιολογούν καθημερινά το κάθε στοιχείο και την κάθε πληροφορία που μαθαίνουν. Η κόρη της 63χρονης έχει δώσει εντολή στον δικηγόρο της, να την ενημερώνει διαρκώς και κάνει εκκλήσεις σε όποιον γνωρίζει το οτιδήποτε να σπεύσει στην Αστυνομία και να μιλήσει. Η αστυνομική έρευνα στη Χαλκίδα έχει μπει πλέον στην τελική της ευθεία και όλα δείχνουν, ότι σύντομα θα ολοκληρωθεί με αδιάσειστα στοιχεία για το έγκλημα που πάγωσε την τοπική κοινωνία.