Βίντεο-σοκ από τη δολοφονία στο Μενίδι: Σκότωσε τη 40χρονη και πήγε ατάραχος στο ξενοδοχείο

Βίντεο-σοκ από τη δολοφονία στο Μενίδι: Σκότωσε τη 40χρονη και πήγε ατάραχος στο ξενοδοχείο

Ανατριχιαστικά ψύχραιμος δείχνει πριν και μετά την διάπραξη του εγκλήματος κατά της πρώην συζύγου του

Καινούργιο βίντεο-ντοκουμέντο από τη δολοφονία της Ενκελέιντα στο Μενίδι ήρθε στο φως της δημοσιότητας. Δείχνει ότι ο πρώην σύζυγός της, δεν είχε ίχνος μεταμέλειας μετά το έγκλημα, καθώς φαίνεται πώς ο δράστης προσεγγίζει την άτυχη γυναίκα, ενώ στη συνέχεια πηγαίνει στο ξενοδοχείο ατάραχος. 

Στο ντοκουμέντο που εξασφάλισε το Star, βλέπετε τη στιγμή που ο καθ' ομολογίαν δολοφόνος προσεγγίζει την πρώην σύζυγό του. Η ώρα είναι 5.51.48. Η γυναίκα φορά όπως φαίνεται μία άσπρη ζακέτα και αιφνιδιάζεται.

Ελάχιστα λεπτά μετά, δολοφονεί την άτυχη γυναίκα. Τι κάνει o δράστης στη συνέχεια; Όπως φαίνεται σε δεύτερο ντοκουμέντο, όχι μόνο φεύγει από τον τόπο του εγκλήματος αλλά πηγαίνει στο ξενοδοχείο όπου έμενε και λειτουργεί ατάραχος, σαν να μην έχει συμβεί κάτι.

Περιμένει την υπάλληλο στη ρεσεψιόν, κρατά και ανοίγει το πορτοφόλι του. Έχει την ψυχραιμία να περιμένει προκειμένου να πάρει το κλειδί του δωματίου του και να ανοίξει κουβέντα με την υπάλληλο. Στη συνέχεια, παίρνει το κλειδί και φεύγει με σταθερό βήμα προς το ασανσέρ.

Τι είπε στην απολογία του ο δράστης

Στην απολογία του είπε για αυτή τη συμπεριφορά του μετά το έγκλημα, ότι οι κινήσεις του ήταν μηχανικές.

«Περνούσε ένα ταξί, σήκωσα το χέρι, το σταμάτησα, γύρισα στο ξενοδοχείο. Ήμουν εκτός εαυτού, δεν κατάλαβα πως έφτασα εκεί, γι' αυτό δεν πήγα να παραδοθώ. Δεν προσπάθησα να εξαφανιστώ, δεν θυμάμαι γιατί πέταξα το κινητό, δεν απομακρύνθηκα, σε διπλανή οικοδομή είχα πάει» είπε ο δράστης.