Σε σοκ 30χρονη μετά τον ξυλοδαρμό της από τον σύντροφό της στο Ηράκλειο – Για «ερωτικό παιχνίδι» κάνει λόγο ο δράστης

Σε σοκ 30χρονη μετά τον ξυλοδαρμό της από τον σύντροφό της στο Ηράκλειο – Για «ερωτικό παιχνίδι» κάνει λόγο ο δράστης

Ο 41χρονος συνελήφθη και θα οδηγηθεί αυριο ενώπιον του εισαγγελέα

Υπό κράτηση βρίσκεται 41χρονος στομ Ηράκλειο, τον οποίο κατήγγειλε η 30χρονη σύντροφος του για συστηματική κακοποίηση.

Το τελευταίο επεισόδιο φέρεται να σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης, όσο το ζευγάρι βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητο, πλησίον της παραλιακής λεωφόρου. Σύμφωνα με την καταγγελία, την οποία επικαλείται το cretalive.gr, ο 41χρονος είχε ένα ακόμα βίαιο ξέσπασμα κατά της συντρόφου του με την οποία είναι χρόνια σε σχέση. Ο άνδρας φέρεται να άρχισε να χτυπά την χτύπησε άγρια με τα χέρια του, να την βρίζει και να την απειλεί. Η 30χρονη κατάφερε να καλέσει την Αστυνομία και μέσα σε λίγο χρόνο οι αστυνομικοί βρέθηκαν στο σημείο που τους υπέδειξε.

Στη συνέχεια η νεαρή γυναίκα μεταφέρθηκε στο εφημερεύον νοσοκομείο, προκειμένου να της παρασχεθούν από τους γιατρούς οι πρώτες βοήθειες. Η 30χρονη, η οποία εξετάστηκε από ιατροδικαστή, φέρεται να είναι σε κατάσταση σοκ, σύμφωνα με την συνήγορο προς υποστήριξη της κατηγορίας, η οποία δήλωσε ότι η εντολέας της είναι πια συντετριμμένη από την συστηματική κακοποίηση που υφίσταται από τον κατηγορούμενο.

Ο 41χρονος από την πλευρά του που αναμένεται να οδηγηθεί αύριο στον εισαγγελέα, φέρεται να ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς, ότι δεν χτύπησε την σύντροφο του για να την κακοποιήσει, όπως του αποδίδεται, αλλά στο πλαίσιο ερωτικού παιχνιδιού μεταξύ τους.