Άνδρας γρονθοκόπησε 20χρονη κοπέλα στον πεζόδρομο της Ερμού

Άνδρας γρονθοκόπησε 20χρονη κοπέλα στον πεζόδρομο της Ερμού

Ο δράστης από το Αφγανιστάν συνελήφθη και σήμερα οδηγήθηκε στην Ψυχιατρική Κλινική

Ένα σοκαριστικό περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στον πεζόδρομο της Ερμού στο κέντρο της Αθήνας, όπου ένας άνδρας επιτέθηκε σύμφωνα με τον Alpha σε μία 20χρονη κοπέλα, τρεις μήνες μετά από ένα παρόμοιο αιματηρό περιστατικό.

Ειδικότερα, λίγο μετά τις 3:30 το μεσημέρι της Τρίτης ένας Αφγανός επιτέθηκε λίγο πιο κάτω από το συντριβάνι της Ερμού στην νεαρή γυναίκα, χτυπώντας την με γροθιές στο πρόσωπο και στην καρωτίδα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η κοπέλα κατέβαινε την Ερμού με παρέα, ένας άνδρας και ένα φιλικό ζευγάρι, όταν της επιτέθηκε για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους ο αλλοδαπός.

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν, ότι της επιτέθηκε με τόση δύναμη και μανία στο κεφάλι και στο πρόσωπο, που η κοπέλα έπαθε κρίση πανικού και λιποθύμησε. Μετά τα όσα έγιναν στην Ερμού, ένας λατερνατζής βοήθησε την κοπέλα να κάτσει σε σκαλιά καταστήματος και ειδοποίησε την ΕΛ.ΑΣ., με δύο μηχανές της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. να σπεύδουν στο σημείο.

Λίγο πιο κάτω, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, συνελήφθη –χωρίς να προβάλλει αντίσταση– ο νεαρός άνδρας από το Αφγανιστάν και οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Ακροπόλεως. Σήμερα ο νεαρός μεταφέρθηκε στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής «Δαφνί».