Αποπειράθηκε να βιάσει την καθαρίστρια που είχε προσλάβει στο σπίτι του στα Πετράλωνα

Αποπειράθηκε να βιάσει την καθαρίστρια που είχε προσλάβει στο σπίτι του στα Πετράλωνα

Ο δράστης συνελήφθη και πήρε προθεσμία να απολογηθεί αύριο ενώπιον ανακριτή - Στο νοσοκομείο για εξετάσεις και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη η 53χρονη

Ένας 53χρονος συνελήφθη στα Πετάλωνα μετά από καταγγελία μιας συνομήλικής του καθαρίστριας, η οποία πήγαινε συχνά στο σπίτι του να το καθαρίσει.

Η 53χρονη εργάζονταν ως καθαρίστρια στο σπίτι του 53χρονου και σύμφωνα με την καταγγελία, κάποια στιγμή αυτός έγινε επιθετικός, όρμηξε πάνω της, τη χτύπησε, άρχισε να της σκίζει τα ρούχα και επιχείρησε να τη βιάσει. Η γυναίκα αντιστάθηκε, μπόρεσε να φύγει από το σπίτι και εν συνεχεία ενημέρωσε την Άμεση Δράση. Η γυναίκα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε εφημερεύων νοσοκομείο, λόγω των χτυπημάτων που είχε δεχθεί, προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις, αλλά και να της παρασχεθεί ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.

Ο καταγγελλόμενος συνελήφθη και οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα με την κατηγορία της απόπειρας βιασμού και για σωματικές βλάβες σε βάρος της καταγγέλουσας. Ο 53χρονος ζήτησε και πήρε προθεσμία να απολογηθεί αύριο Τρίτη στις 11:00 το πρωί ενώπιον του ανακριτή.