Τρόμος στο Ζεφύρι: Ληστές απείλησαν με όπλο 12χρονη για να αρπάξουν τα κοσμήματα της μητέρας

Τρόμος στο Ζεφύρι: Ληστές απείλησαν με όπλο 12χρονη για να αρπάξουν τα κοσμήματα της μητέρας

«Με ένα χέρι προσπάθησα να του κρύψω το όπλο, για να μην πυροβολήσει το παιδί μου» δήλωσε η μητέρα της ανήλικης

Τον τρόμο έζησε μια οικογένεια στο Ζεφύρι, όταν δύο ένοπλοι κουκουλοφορι εισέβαλαν στο σπίτι της και μάλιστα ο ένας από τους δύο απείλησε με το όπλο την κόρη του ζευγαριού, ηλικίας μόλις 12 ετών, για να πει η μητέρα της που έχει τα κοσμήματα και τα χρήματά της.

«Φοβήθηκα. Μετά της μαμάς μου έβαλε το όπλο εδώ, την γρατζουνίσανε, την χτύπησαν, μετά έριξαν τον παππού μου κάτω» ανέφερε το κορίτσι στην κάμερα του Star για τον τρόμο που βίωσαν. Όλα ξεκίνησαν στις 7:00 το πρωί στο Ζεφύρι, όταν ο πατέρας της οικογένειας μόλις είχε φύγει, για να πάει στη δουλειά του. Μπροστά στο σπίτι της οικογένειας έφτασαν πεζοί οι δύο κουκουλοφόροι κακοποιοί. Κρατώντας τα όπλα στα χέρια τους έφτασαν στην είσοδο της μονοκατοικίας και με μια κλωτσιά έσπασαν την πόρτα και πέρασαν στο εσωτερικό. Το 12χρονο κορίτσι άρχισε να φωνάζει βοήθεια.

«Με ένα χέρι προσπάθησα να του κρύψω το όπλο, για να μην πυροβολήσει το παιδί μου» δήλωσε σοκαρισμένη στο Star η μητέρα. Οι δύο κακοποιοί με τα όπλα κολλημένα στα κεφάλια μητέρας και κόρης και χτυπώντας τον παππού, άρπαξαν χρήματα και κοσμήματα. Αμέσως τα θύματα ειδοποίησαν την Αστυνομία και λίγα λεπτά αργότερα έφθασαν άνδρες της ομαδας ΔΙΑΣ, οι οποίοι δεν μπόρεσαν να εντοπίσουν τους δράστες.

Τα θύματα της ληστείας, αλλά και οι υπόλοιποι κάτοικοι στο Ζεφύρι αισθάνονται ανυπεράσπιστοι μπροστά στις συνεχόμενες ληστείες των κακοποιών και ζητούν περισσότερη αστυνόμευση.