Άρπαξαν και ξυλοκόπησαν 17χρονο αλβανικής καταγωγής επειδή φλέρταρε μια ελληνίδα συμμαθήτριά του

Άρπαξαν και ξυλοκόπησαν 17χρονο αλβανικής καταγωγής επειδή φλέρταρε μια ελληνίδα συμμαθήτριά του

Ο αδελφός της κοπέλας, ο πατέρας της και ένα ακόμη άτομο που επιτέθηκαν στον ανήλικο, έχουν συλληφθεί, ενώ αναζητείται η μητέρα της κοπέλας που κατηγορείται για ξυλοδαρμό

Έναν απίστευτο εφιάλτη έζησε ένας 17χρονος στην Σπάρτη, όταν τον απήγαγαν και τον ξυλοκόπησαν βάναυσα συγγενείς της συμμαθήτριάς του, με την οποία έχει ένα αθώο φλερτ.

Όπως είπε ο πατέρας του 17χρονου στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», η οικογένεια του κοριτσιού δεν ενέκρινε αυτή τη σχέση, γιατί δεν τους άρεσε που το αγόρι κατάγεται από την Αλβανία. Έτσι, κάποια στιγμή ο αδελφός της κοπέλας τηλεφώνησε στον 17χρονο και του ζήτησε να συναντηθούν για να μιλήσουν. Εκείνος δεν υποπτεύθηκε τίποτα και δέχθηκε. Όταν έφτασε στο σημείο της συνάντησης, ο αδελφός της κοπέλας κι ένα ακόμα άτομο άρχισαν να τον χτυπούν με εξαιρετική αγριότητα. Στη συνέχεια τον έβαλαν στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου τους μπροστά στα έντρομα μάτια της μητέρας του, που είδε να απαγάγουν το παιδί της.

Όπως είπε ο πατέρας του παιδιού, κάποια στιγμή στον δρόμο από Αρεόπολη προς Πύργο σταμάτησαν. Τον κατέβασαν από το πορτμπαγκάζ, τον χτύπησαν ξανά και μετά τον έβαλαν μέσα στο αυτοκίνητο και τον μετέφεραν στο σπίτι του αδελφού της κοπέλας. Εκεί ξεκίνησε νέος γύρος βασανιστηρίων από τον αδελφό της κοπέλας, αλλά και από τους γονείς της. Το ξύλο ήταν ανελέητο, με τη μητέρα της κοπέλας να τον ξεμαλλιάζει και να του κάνει αμυχές στο πρόσωπο. Από τα χτυπήματα άρχισε να βγαίνει αίμα από το αυτί του, ενώ σύμφωνα με τη δικηγόρο του, έχει χάσει την ακοή του από το αριστερό αυτί και δεν είναι ακόμα σίγουρο, αν θα επανέλθει. «Το παιδί είχε τρομοκρατηθεί τόσο πολύ και υπέφερε από τα χτυπήματα που τους έλεγε “έχετε δίκιο”, μήπως και σταματήσουν να τον χτυπούν», είπε η δικηγόρος.

Τρεις ώρες κράτησε το μαρτύριό του και μετά οι απαγωγείς του τον άφησαν σε ένα σημείο και από εκεί ο 17χρονος ειδοποίησε τη μητέρα του, για να τον βρει. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύτηκε για αρκετές μέρες, ενώ ψυχολογικά είναι σε άθλια κατάσταση. «Έχει κακώσεις σε όλο του το σώμα, φοβάται και δε θέλει να πάει στο σχολείο. Όσα έζησε ήταν εφιαλτικά», είπε η δικηγόρος της οικογένειας. Σύμφωνα με τον αστυνομικό συντάκτη του Star, Γιώργο Σόμπολο, ο πατέρας ενός από τους εμπλεκόμενους πριν λίγα χρόνια είχε δολοφονήσει τη μητέρα του στον Δυρό. Ο αδελφός της κοπέλας, ο πατέρας της και το δεύτερο άτομο που απήγαγαν κι επιτέθηκαν στον 17χρονο, έχουν συλληφθεί, ενώ αναζητείται η μητέρα της κοπέλας που κατηγορείται για ξυλοδαρμό.