Γυναικοκτονία στo Μενίδι: Στον εισαγγελέα ο 50χρονος που σκότωσε με 17 μαχαιριές την εν διαστάσει σύζυγό του – «Μου έτρωγε λεφτά»

Γυναικοκτονία στo Μενίδι: Στον εισαγγελέα ο 50χρονος που σκότωσε με 17 μαχαιριές την εν διαστάσει σύζυγό του – «Μου έτρωγε λεφτά»

Ο δράστης παρακολουθούσε την 40χρονη τις τελευταίες ημέρες

Την πόρτα του εισαγγελέα αναμένεται να περάσει σήμερα Παρασκευή (17/5) ο 50χρονος ο οποίος ομολόγησε τη δολοφονία της εν διαστάσει συζύγου του χθες (Πέμπτη 16/5) τα ξημερώματα στο Μενίδι.

Ο άνδρας δηλώνει αμετανόητος λέγοντας χαρακτηριστικά «σκότωσα τη γυναίκα μου και δεν το μετανιώνω».

«Μου έτρωγε λεφτά. Διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση εδώ και πολλά χρόνια με διαφορετικούς άνδρες. Δεν μπορούσα να βλέπω τον φίλο της να οδηγεί το αυτοκίνητο και φωτογραφίες του στο Facebook» ανέφερε.

Η 40χρονη γυναίκα είχε προχωρήσει στο παρελθόν, σε τρεις καταγγελίες κατά του 50χρονου, για ενδοοικογενειακή βία.

Της είχε στήσει καρτέρι την ώρα που πήγαινε για δουλειά

Σοκ προκαλούν τα νέα στοιχεία για την άγρια δολοφονία. Η 40χρονη κατακρεουργήθηκε με 17 μαχαιριές ενώ υπήρχαν αυτόπτες μάρτυρες.

Η δολοφονία σημειώθηκε στη συμβολή των οδών Πάρνηθος και Αριστοτέλους γύρω στις 5:00 ενώ η γυναίκα πήγαινε στη δουλειά της.

Ο 50χρονος ομολόγησε, όπως μετέδωσε η εκπομπή του Mega «Κοινωνία Ώρα MEGA» πως ήξερε τι ώρα φεύγει για την δουλειά της και της είχε στήσει καρτέρι.

 

Η 40χρονη που δολοφονήθηκε με 17 μαχαιριές ζούσε επί χρόνια τον απόλυτο εφιάλτη από τον εν διαστάσει σύζυγό της, καθώς τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας ήταν αρκετά, με την πρώτη καταγγελία να γίνεται το 2003 και την τελευταία πριν από σχεδόν 10 ημέρες.

Το ζευγάρι είχε χωρίσει τον Μάρτιο και η γυναίκα είχε φύγει από το σπίτι.

Μάλιστα, το τελευταίο συμβάν με πρωταγωνιστές την 40χρονη και τον 50χρονο πρώην σύζυγό της έγινε κάτω από το νέο σπίτι που είχε βρει η γυναίκα με τα δύο της παιδιά, με τους γείτονες να ανησυχούν και να ειδοποιούν την Άμεση Δράση.

Ο 50χρονος παρακολουθούσε την 40χρονη τις τελευταίες ημέρες και έτσι γνώριζε το δρομολόγιο που έκανε για να πάει στην εργασία της.

Από την εργασία της 40χρονης ειδοποιήθηκε και η κόρη της. Έτσι, αφού έμαθε τι είχε συμβεί στη συμβολή των οδών Πάρνηθος και Αριστοτέλους, πήγε στους αστυνομικούς με τη φωτογραφία της μητέρας της για να δει αν είναι αυτή το θύμα.

Όταν οι αστυνομικοί της επιβεβαίωσαν την τραγική είδηση, εκείνη ξέσπασε σε κλάματα. Λίγη ώρα αργότερα, μιλώντας σε οικείο πρόσωπο στο τηλέφωνο ανέφερε, σύμφωνα με μαρτυρίες, ότι «ο μπαμπάς σκότωσε τη μαμά».

Πάντως, αυτά που ανέφερε ο 50χρονος για το θύμα, φέρεται να μην ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα καθώς επρόκειτο για μία γυναίκα, σύμφωνα με τους γείτονες της, αξιοπρεπή, που καθάριζε τους κοινόχρηστους χώρους αφιλοκερδώς.