Φρίκη με νεκρό βρέφος στη Βραυρώνα: Το νεογνό φέρει χτυπήματα στο κεφάλι – Πώς αποκαλύφθηκε το έγκλημα

Φρίκη με νεκρό βρέφος στη Βραυρώνα: Το νεογνό φέρει χτυπήματα στο κεφάλι – Πώς αποκαλύφθηκε το έγκλημα

Τι είπε ο γυναικολόγος του νοσοκομείου «Αλεξάνδρα» όπου πήγε με αιμοραγία η γυναίκα από το Νεπάλ

Ανατριχίλα προκαλούν οι αποκαλύψεις που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για το νεκρό βρέφος που εντοπίστηκε μέσα σε σακούλα σε χωματερή στη Βραυρώνα, με την αστυνομία να έχει συλλάβει τους γονείς του.

Η Αστυνομία έφθασε το βράδυ της Πέμπτης στο ξενοδοχείο όπου εργαζόταν και έμενε το ζευγάρι αλλοδαπών στη Βραυρώνα, μετά από την ειδοποίηση που έλαβε από το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου Αλεξάνδρα, που εξέτασε τη γυναίκα από το Νεπάλ, η οποία πήγε εκεί με αιμορραγία και οι αστυνομικοί εντόπισαν μέσω καμερών ασφαλείας τον πατέρα του παιδιού να πετά το βρέφος σε κάδο σκουπιδιών. Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Το Βήμα» και «Τα Νέα», πιθανολογείται πως η γέννηση του βρέφους ήταν πρόωρη. Το βρέφος είχε αίματα και έφερε κακώσεις στο κεφάλι.

«Το κεφάλι του ήταν συμπιεσμένο. Το χεράκι του εξείχε… Έχω πάθει σοκ», είπε στο MEGA ο Γιάννης Αϊδινιώτης, αντιδήμαρχος καθαριότητας Δήμου Μαρκοπούλου. Η ιατροδικαστική εξέταση αναμένεται να δώσει απαντήσεις σε κρίσιμα ερωτήματα, όπως εάν το βρέφος δολοφονήθηκε εν ζωή ή γεννήθηκε νεκρό.

Πώς ξετυλίχθηκε το κουβάρι της φρίκης

Όλα συνέβησαν το βράδυ της Πέμπτης, όταν η γυναίκα με καταγωγή από το Νεπάλ προσήλθε στο νοσοκομείο Αλεξάνδρα με αιμορραγία. Σύμφωνα με όσα δήλωσε στο MEGA ο Θανάσης Δούσκος, ο γυναικολόγος που την εξέτασε, ισχυρίστηκε ότι είχε αδιαθετήσει, ωστόσο μετά από εξέταση διαπίστωσε, πως η αιμορραγία προερχόταν από τοκετό.

«Κατά τις 23:30 χθες, όταν εφημέρευα, με κάλεσαν, γιατί ήρθε με ταξί ένα ζευγάρι Νεπαλέζων με διερμηνέα. Η γυναίκα μού είπε, ότι της ήρθε περίοδος. Στην κλινική εξέταση κατάλαβα αμέσως, ότι είχε τοκετό λίγες ώρες πριν», είπε χαρακτηριστικά. «Τη ρώτησα αμέσως πού πήγε το έμβρυο. Μας είπε ότι δεν ήταν έγκυος και ενώ αρχικά μιλούσε αγγλικά, μετά έκανε πως δεν καταλαβαίνει. Τότε αμέσως κάλεσα την αστυνομία», πρόσθεσε. Επίσης, σχολιάζοντας τη συμπεριφορά των γονιών, που συνελήφθησαν, δήλωσε πως «είχαν πλήρη απάθεια και συναισθηματική απάθεια από το γεγονός. Υποστήριζε ότι ήταν έγκυος και ότι έχασε το μωρό σε ένα χωράφι πέντε μήνες πριν. Κάτι που φυσικά δεν γίνεται» είπε ο γυναικολόγος.

Οι γονείς του βρέφους έχουν συλληφθεί από τις Αρχές. Ο πατέρας του παιδιού δεν παραδέχεται τίποτα και υποστηρίζει πως δεν γνωρίζει, ενώ η μητέρα του βρέφους νοσηλεύεται φρουρούμενη.