Νέα επίθεση κατά μαθήτριας από τους «νταήδες» ανήλικους στην Σκύδρα Πέλλας

Νέα επίθεση κατά μαθήτριας από τους «νταήδες» ανήλικους στην Σκύδρα Πέλλας

Πριν από λίγο καιρό οι πέντε ανήλικοι είχαν σβήσει τσιγάρο στο πρόσωπο συμμαθητή τους

Νέα καταγγελία για τους μαθητές - «νταήδες» σε σχολείο στη Σκύδρα της Πέλλας έρχεται στο φως της δημοσιότητας, καθώς μετά το περιστατικό με τον μαθητή που του έσβησαν τσιγάρο στο πρόσωπο, η ίδια παρέα φαίνεται να έχει επιτεθεί σε μια συμμαθήτριά τους.

Στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» μίλησε η μητέρα της 15χρονης μαθήτριας Γυμνασίου, για τα όσα βίωσε η κόρη της κατά της διάρκεια εκδρομής, από τα ίδια παιδιά που είχαν σβήσει τσιγάρο στο πρόσωπο συμμαθητή τους πριν από λίγο καιρό. «Πέντε νταήδες τρομοκρατούν τα παιδιά μας μέσα στο σχολείο και μάλιστα με την ανοχή των καθηγητών, αφού είμαστε μια μικρή κοινωνία κι όλοι γνωρίζουν τι συμβαίνει», είπε αρχικά η κυρία Στέλλα και συμπλήρωσε, «ένας από τους νταήδες πλησίασε το κορίτσι μου και της ζήτησε να φύγει από εκεί που καθόταν για να καπνίσει. Όταν εκείνη αρνήθηκε, της επιτέθηκε φωνάζοντας "θα κάνεις ότι σου λέω εγώ"».

Η μητέρα παρατήρησε επίσης, ότι αν και η 15χρονη πήγε στη Γυμνασιάρχη και κατήγγειλε το γεγονός, δεν έγινε απολύτως τίποτα. Στην ίδια εκπομπή μίλησε και ο δικηγόρος Αντώνης Ξυλουργίδης, ο οποίος έχει αναλάβει την εκπροσώπηση τριών μαθητών θυμάτων bullying, που έχουν καταγγείλει τους παραβάτες. «Δυστυχώς, αν και οι περιπτώσεις αυτές είναι συνεχείς, δεν είχαμε καμία παρέμβαση. Ούτε από την δευτεροβάθμια εκπαίδευση, ούτε από το Υπουργείο Παιδείας και απευθύνω έκκληση να παρέμβει η Πολιτεία», είπε ο κ. Ξυλουργίδης, αποκαλύπτοντας πως έχει δεχθεί απειλητικά και υβριστικά μηνύματα από συγγενείς των παιδιών που καταγγέλλονται για τα διαδοχικά περιστατικά bullying σε βάρος των συμμαθητών τους.