Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο Αγρινίου, επέστρεψε με πόνους και πέθανε από πολυοργανική ανεπάρκεια

Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο Αγρινίου, επέστρεψε με πόνους και πέθανε από πολυοργανική ανεπάρκεια

Σχηματίζεται δικογραφεία από την Αστυνομία, ενώ παραγγέλθηκε νεκροψία-νεκροτομή στην ιατροδικαστική υπηρεσία της Πάτρας

Έρευνα διενεργείται από την Αστυνομία για τον αιφνίδιο θάνατο ενός 51χρονου στη ΜΕΘ Αγρινίου, υπόθεση για την οποία σχηματίζεται δικογραφία.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που επικαλείται το agriniosite.gr, ο άτυχος άνδρας νοσηλεύονταν λίγες ημέρες πριν στην παθολογική κλινική του Νοσοκομείου Αγρινίου με πνευμονία, έλαβε εξιτήριο πριν πέντε ημέρες, αφού η κατάστασή του βελτιώθηκε και ήταν καλά.Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν, ότι δεν είχε πυρετό και οι εξετάσεις του ήταν καλές. Όμως χθες Δευτέρα 22 Απριλίου μεταφέρθηκε εσπευσμένα με έντονους πόνους στην κοιλιακή χώρα ξανά στο νοσοκομείο. Ο άνδρας χειρουργήθηκε εσπευσμένα, όμως κάτω από άγνωστες συνθήκες άφησε την τελευταία του πνοή.

Σύμφωνα με την διοίκηση του Νοσοκομείου Αγρινίου, ο άνδρας ήταν καλά, όταν πήρε το εξιτήριο και παραμένουν άγνωστα τα αίτια, που προκλήθηκε αυτή η επιδείνωση της υγείας του και η πολυοργανική ανεπάρκεια στον ασθενή, ο οποίος μέσα σε λίγη ώρα έχασε την ζωή του. Αυτός είναι και ο λόγος που παραγγέλθηκε νεκροψία-νεκροτομή στην ιατροδικαστική υπηρεσία της Πάτρας, προκειμένου να διαφανούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του άτυχου άνδρα.