Γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους: «Το νινάκι μου περιμένει δικαίωση» – Η σπαρακτική έκκληση της μητέρας της 28χρονης Κυριακής

Γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους: «Το νινάκι μου περιμένει δικαίωση» – Η σπαρακτική έκκληση της μητέρας της 28χρονης Κυριακής

«Εύχομαι καμία άλλη μάνα στον κόσμο να μην περάσει αυτό που περνώ εγώ»

Δικαιοσύνη ζητεί για την κόρη της η μητέρα της Κυριακής Γρίβα, η οποία έπεσε νεκρή από τις μαχαιριές του 39χρονου έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων.

Μιλώντας στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 η μάνα της αδικοχαμένης κοπέλας αναφέρει: «Θέλω να αποδοθεί δικαιοσύνη και να τιμωρηθούν όλοι όσοι ευθύνονται, ώστε να αναπαυθεί η ψυχή του παιδιού μου. Ευχαριστώ όλο τον κόσμο για την αμέριστη συμπαράσταση και τους παρακαλώ να ανάψουν ένα κεράκι στη μνήμη της Κυριακής μου».

Μάλιστα στη συνέχεια συγκλονίζει λέγοντας ότι η κόρη της περιμένει «δικαίωση».

«Εύχομαι καμία άλλη μάνα στον κόσμο να μην περάσει αυτό που περνώ εγώ. Έχει ξεριζωθεί η ψυχή μου. Δεν θα ησυχάσω ούτε εγώ, ούτε η ψυχή της κόρης μου. Το νινάκι μου περιμένει δικαίωση», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η δήλωση της μητέρας έρχεται μετά τη δημοσιοποίηση νέου βίντεο, στο οποίο φαίνεται η στιγμή της γυναικοκτονίας μπροστά στον φρουρό του αστυνομικού τμήματος, ενώ η δικηγόρος της οικογένειας εκφράζει τις αμφιβολίες της για τη λειτουργία της κάμερας και αν κατέγραφε μόνο όταν αντιλαμβανόταν κίνηση.