Γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους: Εξιτήριο από το Τζάνειο πήρε ο δολοφόνος της Κυριακής Γρίβα – Η στιγμή που ο φρουρός αντιλαμβάνεται τι συμβαίνει

Γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους: Εξιτήριο από το Τζάνειο πήρε ο δολοφόνος της Κυριακής Γρίβα – Η στιγμή που ο φρουρός αντιλαμβάνεται τι συμβαίνει

Δείτε ένα νέο βίντεο-ντοκουμέντο

Εξιτήριο από το Τζάνειο Νοσοκομείο πήρε σήμερα Δευτέρα ο δράστης της γυναικοκτονίας της Κυριακής Γρίβας στους Αγίους Αναργύρους.

Η Γενική Γραμματεία αντεγκληματικής πολιτικής του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, είχε στα χέρια της τον ψυχιατρικό φάκελο του δολοφόνου της Κυριακής, και σε συνεννόηση με τους ειδικούς, αποφάσισαν, σύμφωνα με πληροφορίες, τη μεταφορά του στην ψυχιατρική πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού.

Στο μεταξύ, ένα νέο βίντεο-ντοκουμέντο ήρθε στο φως της δημοσιότητας από το βράδυ της δολοφονίας της 28χρονης. Στο βίντεο-ντοκουμέντο, που δημοσίευεσε ο ΑΝΤ1 και η εκπομπή «Το Πρωινό», καταγράφονται οι κινήσεις του φρουρού-σκοπού έξω από το τμήμα των Αγίων Αναργύρων αμέσως μετά τη δολοφονία της Κυριακής από τον 39χρονο πρώην σύντροφό της.

Είναι η στιγμή που ο φρουρός αντιλαμβάνεται την τραγωδία που έχει συμβεί μόλις 2 μέτρα μπροστά από το φυλάκιο.

 

Όπως φαίνεται στο βίντεο, μόλις συνειδητοποιεί ο φίλος που τη συνόδευε τι έχει γίνει, μπαίνει στο τμήμα για να ζητήσει βοήθεια, ενώ φαίνεται να εξέρχονται οι αστυνομικοί από μέσα αλλά και ο 48χρονος φρουρός.

Ο άνδρας που τη συνόδευε ήταν ο παιδικός έρωτας της Κυριακής, ο οποίος μετά τον χωρισμό της από τον 39χρονο στάθηκε δίπλα της και γνωρίζει λεπτομέρειες για όσα ζούσε η 28χρονη το τελευταίο διάστημα.