Θεσσαλονίκη: Βγήκαν τα όπλα σε νυχτερινό κέντρο, άνδρας αρχίζει να πυροβολεί – Δείτε βίντεο

Θεσσαλονίκη: Βγήκαν τα όπλα σε νυχτερινό κέντρο, άνδρας αρχίζει να πυροβολεί – Δείτε βίντεο

Καρέ-καρέ οι κινήσεις του δράστη

Ένα τρομακτικό βίντεο ήρθε στη δημοσιότητα πριν από λίγες ώρες, από το περιστατικό με τους πυροβολισμούς που σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου, έξω από νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Όλα συνέβησαν μπροστά στα μάτια των έντρομων περαστικών που εκείνη την ώρα αποχωρούσαν από τα νυχτερινά κέντρα της περιοχής.

Πιο συγκεκριμένα ένας άνδρας 31 ετών που βρισκόταν στο κέντρο διασκέδασης, μαζί με έναν 41χρονο και έναν 26χρονο, μετά από διαπληκτισμό με υπάλληλο του καταστήματος, έβγαλε το πιστόλι που είχε στην κατοχή του και πυροβόλησε προς τον εξωτερικό χώρο του μαγαζιού, την ώρα που μάλιστα εισέρχονταν δυο άτομα στο κατάστημα.

Όπως φαίνεται στο βίντεο που φέρνει στη δημοσιότητα το STAR ο άνδρας βγάζει το πιστόλι και αρχίζει να πυροβολεί εν ψυχρώ προς την είσοδο του καταστήματος.

 

Στη συνέχεια μαζί με τον 41χρονο έκρυψαν το όπλο σε θάμνους το οποίο εντοπίστηκε από αστυνομικούς. Οι τρεις άνδρες συνελήφθησαν στο σπίτι του 26χρονου.

Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι που εντοπίστηκαν οι τρεις άνδρες, που βρίσκεται σε περιοχή της ανατολικής Θεσσαλονίκης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα πιστόλι και μικροποσότητα χασίς.

Για τους συλληφθέντες σχηματίσθηκε, κατά περίπτωση, δικογραφία για παράβαση των Νόμων περί όπλων, περί ναρκωτικών, για απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης κατά συρροή και για υπόθαλψη εγκληματία.