Μαθήτρια κατήγγειλε ταξιτζή που την πήγαινε στο σχολείο για σεξουαλική παρενόχληση

Μαθήτρια κατήγγειλε ταξιτζή που την πήγαινε στο σχολείο για σεξουαλική παρενόχληση

Ο αυτοκινιτιστής φέρεται κάθε φορά που ήταν μόνη της στο όχημα, να προχωρούσε σε άσεμνες ερωτήσεις και σεξουαλικά υπονοούμενα

Σε μία σοβαρή καταγγελία προχώρησε μαθήτρια, η οποία μετακινείται από και προς το σχολείο της με ταξί, το οποίο μισθώνεται από την Περιφέρεια Ηπείρου.

Όπως αναφέρει το thespro.gr, σύμφωνα με την καταγγελία ο ταξιτζής εκμεταλλευόμενος τις περιπτώσεις που η μαθήτρια ήταν το μόνο άτομο που μετέφερε, προχωρούσε σε άσεμνες ερωτήσεις και σεξουαλικά υπονοούμενα προς αυτήν. Η κοπέλα, η οποία είναι ενήλικη, εκμυστηρεύτηκε τα όσα συνέβαιναν στον πατέρα της και μαζί μετέβησαν στο Αστυνομικό Τμήμα Ηγουμενίτσας, όπου κατατέθηκε μήνυση κατά του ταξιτζή για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας. Ταυτόχρονα, ζητήθηκε η άμεση αντικατάσταση του εν λόγω ταξιτζή, ενώ αναμένεται να κατατεθούν και ασφαλιστικά μέτρα, ώστε να μην πλησιάζει τη μαθήτρια.

Από την Περιφέρεια αναμένεται τη Δευτέρα να γίνει τροποποίηση των δρομολογίων της μεταφοράς μαθητών στη Θεσπρωτία, ώστε να αντικατασταθεί ο συγκεκριμένος ταξιτζής. Η συνέχεια θα δοθεί στις αίθουσες των δικαστηρίων, μετά και από τη μήνυση, η οποία έχει κατατεθεί στο Αστυνομικό Τμήμα Ηγουμενίτσας.