Θρίλερ με τον θάνατο 65χρονου στην Ιεράπετρα: Αποκαλύφθηκε ότι πρόκειται για δολοφονία

Θρίλερ με τον θάνατο 65χρονου στην Ιεράπετρα: Αποκαλύφθηκε ότι πρόκειται για δολοφονία

Τι οδήγησε τις αρχές στη έκδοση εντάλματος σύλληψης σε βάρος 45χρονου

Ένα θρίλερ εξελίσσεται τις τελευταίες ημέρες στην περιοχή της Ιεράπετρας στο Λασίθι, καθώς δύο 24ωρα μετά την κηδεία 65χρονου Γερμανού κατοίκου της περιοχής, αποκαλύφθηκε ότι ο άνδρας ο οποίος βρέθηκε πεσμένος μέσα στο σπίτι του, δεν έφυγε από τη ζωή από καρκίνο, από τον οποίο έπασχε, αλλά από ανθρώπινο χέρι.

Πληροφορίες του cretalive.gr αναφέρουν, ότι μετά την κηδεία του 65χρονου έφθασε στις αρχές μια κομβικής σημασίας πληροφορία, με βάση την οποία κάμερα ασφαλείας είχε "πιάσει" κίνηση από νυχτερινή επίσκεψη 45χρονου στο σπίτι του Γερμανού, λίγες ώρες πριν ο τελευταίος εντοπιστεί νεκρός. Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, η πληροφορία αυτή, σε συνδυασμό με την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου και υλικό από άλλες κάμερες, οδήγησαν τις αρχές στην έκδοση εντάλματος σύλληψης για τον 45χρονο, με τον οποίο το θύμα φέρεται να διατηρούσε φιλικές σχέσεις.

Εκτιμάται, ότι το μοιραίο βράδυ κάτι συνέβη και ο 45χρονος, πάντα κατά την αστυνομία, φέρεται να έσπρωξε τον άτυχο άνδρα. Σημειώνεται, ότι στο πλαίσιο των ερευνών, διατάχθηκε εκταφή της σορού του Γερμανού και από την ιατροδικαστική εξέταση προέκυψαν επιβαρυντικά ευρήματα. Ο 45χρονος αναμένεται να οδηγηθεί αύριο Τριτη ενώπιον του Ανακριτή Λασιθίου, με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση.