Φονικό στα Πατήσια: Νεκρός 27χρονος από μαχαιριά του 35χρονου συντρόφου του – Οι Αρχές αποδίδουν το άγριο έγκλημα σε ερωτική αντιζηλία

Φονικό στα Πατήσια: Νεκρός 27χρονος από μαχαιριά του 35χρονου συντρόφου του – Οι Αρχές αποδίδουν το άγριο έγκλημα σε ερωτική αντιζηλία

Οι δύο άνδρες ήταν ζευγάρι και είχαν παντρευτεί πριν λίγα χρόνια στην Αμερική

Σοκ προκαλεί η άγρια δολοφονία που σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής 14/4 στα ΠατήσιαΝεκρός ένας 27χρονος που άφησε την τελευταία του πνοή από τα χέρια του 35χρονου συντρόφου του μέσα στο σπίτι τους στην οδό Λεμεσού.

Ο 35χρονος που έχει καταγωγή από την Κούβα κατάφερε πολλαπλά χτυπήματα με μαχαίρι στον σύντροφό του με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει θανάσιμα. Στη συνέχεια δε ο δράστης προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του με το ίδιο μαχαίρι.

Δύο κοπέλες οι οποίες διαμένουν στην ίδια πολυκατοικία με τους άνδρες άκουσαν τις φωνές και άρχισαν να καλούν σε βοήθεια.

Οι δύο άνδρες ήταν ζευγάρι και είχαν παντρευτεί πριν λίγα χρόνια στην Αμερική. Δεν είχαν απασχολήσει τη γειτονιά με καβγάδες ωστόσο το τελευταίο διάστημα δεν έμεναν μαζί γιατί είχαν προστριβές, καθώς ο δράστης έκανε πολλά ταξίδια και ο 27χρονος δεν ήθελε να τον ακολουθήσει.

Οι Αρχές, όπως μετέδωσε η εκπομπή του Mega «Κοινωνία Ώρα MEGA» με την Ανθή Βούλγαρη και τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο αποδίδουν το άγριο έγκλημα σε ερωτική αντιζηλία.

Ο 35χρονος δράστης μεταφέρθηκε με το ΕΚΑΒ βαριά τραυματισμένος στον Ευαγγελισμό.