Γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους: Η χειριστική επιστολή του δράστη που βρέθηκε στο πορτοφόλι του θύματος

Γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους: Η χειριστική επιστολή του δράστη που βρέθηκε στο πορτοφόλι του θύματος

Ο 39χρονος προσπαθούσε με κάθε τρόπο να κρατήσει κοντά του την Κυριακή Γρίβα κι ας την κακοποιούσε

Χρησιμοοποιούσε όλα τα μέσα για να κρατήσει κοντά του την Κυριακή Γρίβα κι ας την κακοποιούσε μέχρι που έφτασε στο σημείο να την σκοτώσει, μαχαιρώνοντάς την έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων. Μια επιστολή του πρώην συντρόφου και δολοφόνου της, που βρέθηκε μέσα στο πορτοφόλι της 28χρονης, έρχεται να ρίξει φως στον χειριστικό τρόπο που λειτουργούσε ο δράστης και πως θεωρούσε την πρώην κοπέλα του, κτήμα του.

«Γιατί δεν με θέλεις; σε παρακαλώ σκέψου τα λίγο. Σου είχα πει τα πάντα, αρκεί να είμαστε καλά μεταξύ μας… Τουλάχιστον θα μπορούσες να τελειώσεις αυτή τη σχέση πιο σωστά ρε συ Κυριακή και όχι με αυτόν τον τρόπο. Και απλά με σκότωσες με τον χειρότερο τρόπο», αναφέρεται στην επιστολή του 39χρονου, όπως μεταδόθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega.

Η επιστολή δεν έχει ημερομηνία. Βρέθηκε στο πορτοφόλι της Κυριακής, το βράδυ της 1ης Απριλίου, όταν το άτυχο κορίτσι είχε πάει στο αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων να ζητήσει βοήθεια.

«Περάσαμε πολλά και έκανα πολλά λάθη και εγώ όμως από την αρχή δεν σου είπα ψέματα σε κάτι, σου είπα εδώ είμαι, αυτός είμαι, θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ μέχρι να γίνω τέλειος, όμως δεν είμαι και ένα-ένα θα τα διορθώσω για να είμαστε όπως πρέπει», αναφέρεται σε άλλο σημείο της επιστολής.

«Λύστε με, θέλω να φύγω από εδώ»

Τον δράστη φρουρούν νύχτα-μέρα 4 αστυνομικοί. Βρίσκεται καθηλωμένος στο κρεβάτι με ιμάντες. Ανήσυχος, δημιουργεί συνέχεια εντάσεις. Ο δολοφόνος της Κυριακής λέει στους γιατρούς διαρκώς ένα πράγμα: ότι θέλει να φύγει.

«Λύστε με. Θέλω να φύγω από εδώ. Θέλω να μιλήσω με τους γονείς μου με τη μάνα μου. Γιατί δεν με αφήνετε να μιλήσω μαζί τους; Δεν θέλω να πάω φυλακή, ούτε να με κλείσουν στο ψυχιατρείο, θέλω να φύγω», αναφέρει ο 39χρονος γυναικοκτόνος.

Συγγενής του δράστη ωστόσο δήλωσε στο Mega ότι ο 39χρονος δεν έχει καταλογισμό.

Έξι αστυνομικοί καλούνται να δώσουν εξηγήσεις για τη δολοφονία της Κυριακής έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων.

Πρόκειται για τους αστυνομικούς που είχαν βάρδια, αλλά και για τον τηλεφωνητή της Άμεσης Δράσης. Αντιμετωπίζονται όλοι ως ύποπτοι και έχουν πέντε ημέρες για να απαντήσουν γραπτώς για το τι έκαναν το μοιραίο βράδυ που δολοφονήθηκε η Κυριακή.