Ένας 29χρονος αυτοκτόνησε μετά από καταδίωξη στη Γλυφάδα – Είχε προηγηθεί καβγάς με τη σύζυγό του

Ένας 29χρονος αυτοκτόνησε μετά από καταδίωξη στη Γλυφάδα – Είχε προηγηθεί καβγάς με τη σύζυγό του

Αυτοπυροβολήθηκε σε διαμέρισμα 4ου ορόφου όπου κατέφυγε με πιστόλι που κατείχε παράνομα

Τραγική κατάληξη είχε ένα ακόμη περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σήμερα 12 Απριλίου, με έναν άνδρα να βάζει τέλος στη ζωή του μέσα στο σπίτι του στη Γλυφάδα, όπου κατέφυγε μετά από καταδίωξη από την Αστυνομία.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 4:00 το απόγευμα στην οδό Ικαρίας στη Γλυφάδα. Από το σημείο περνούσε τυχαία περιπολία της ΟΠΚΕ που άκουσαν την φασαρία και πλησίασαν, με τους περίοικους να τους ενημερώνουν ότι ένας άνδρας ασκούσε σωματική βία σε γυναίκα. Ο 29χρονος όταν αντιλήφθηκε την παρουσία των αστυνομικών, ανέβηκε στο διαμέρισμα του στο 4ο όροφο πολυκατοικίας και κλειδώθηκε, ενώ η 23χρονη μεταφέρθηκε σε ασφαλές σημείο.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., υπό το συντονισμό και καθοδήγηση του Συντονιστικού Επιχειρησιακού Κέντρου μετέβησαν και άλλες αστυνομικές δυνάμεις, καθώς και σταθμός ΕΚΑΒ, Πυροσβεστική και Διαπραγματευτής. Οι αστυνομικές δυνάμεις αναπτύχθηκαν περιμετρικά, προκειμένου να λάβει χώρα επιχείρηση διαπραγμάτευσης, διασφαλίζοντας τον χώρο. Μετά από εισαγγελική εντολή και ενώ ο άντρας δεν ανταποκρινόταν, οι αστυνομικοί μπήκαν στο διαμέρισμα, όπου εντόπισαν τον 29χρονο νεκρό, με τραύμα στο κεφάλι από πυροβόλο όπλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές ο 29χρονος είχε απασχολήσει στο παρελθόν για ληστείες ενώ ήταν υποχρεωμένος, λόγω υποθέσεων με ναρκωτικά, να δίνει το παρών σε αστυνομικό τμήμα.

Δείτε τι λέει στο News αυτόπτης μάρτυρας: