Οικογενειακή τραγωδία στην Ηλιούπολη: «Κλειδί» τα κινητά και η καραμπίνα στη λύση του μυστηρίου

Οικογενειακή τραγωδία στην Ηλιούπολη: «Κλειδί» τα κινητά και η καραμπίνα στη λύση του μυστηρίου

Οι εκτιμήσεις της Αστυνομίας για το τι συνέβη - Τι αναφέρουν συγγενείς και φίλοι για τον 36χρονο

Την ώρα που οι Αρχές περιμένουν τα αποτελέσματα των εργαστηριακών αναλύσεων, για να καταλήξουν με ασφάλεια στο τι πραγματικά συνέβη στο διαμέρισμα της Ηλιούπολης, όπου εντοπίστηκαν νεκροί με πυροβολισμούς στο κεφάλι μητέρα και γιός, συγγενείς και φίλοι της οικογένειας πιστεύουν ακόμα πως πρόκειται για έγκλημα.

Όλα τα μέχρι στιγμής στοιχεία δείχνουν, ότι ο 36χρονος σκότωσε τη μητέρα του με καραμπίνα και ώρες αργότερα αυτοκτόνησε με το ίδιο όπλο. Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών ίσως έχουν ακόμα και εντός της ημέρας το αποτέλεσμα της εξέτασης, που θα δείξει αν στα χέρια του 36χρονου βρέθηκαν ίχνη πυρίτιδας, για ναεπιβεβαιωθούν ή να διαψευστούν οι εκτιμήσεις τους. Φίλος του 36χρονου μιλώντας στην εκπομπή Live News λέει: «Ήταν λίγο μη χαρούμενη οικογένεια, να το πω έτσι. Ο Γ… ήταν κλειστός μετά τον θάνατο του πατέρα του».

Κάτοικοι της περιοχής έχουν αναφέρει, πως το τελευταίο διάστημα οι καυγάδες ανάμεσα σε μάνα και γιο ήταν συχνοί. Ο 36χρονος όπως λένε, είχε κλειστεί στον εαυτό του και τις περισσότερες μέρες τον έβλεπαν να βγαίνει από το σπίτι και να κατευθύνεται σε κοντινό φαρμακείο για να ζυγιστεί. Στενοί συγγενείς και φίλοι των δύο θυμάτων, περιμένουν -όπως λένε- μια επίσημη ενημέρωση από τις Αρχές, για να μάθουν υπεύθυνα τι συνέβη στο σπίτι. Το σκηνικό στο σπίτι παρέπεμπε αρχικά σε διπλή δολοφονία. Η γυναίκα έφερε τραύματα στην κροταφική χώρα και βρισκόταν νεκρή σε πολυθρόνα, ενώ ο γιος της είχε τραύματα από καραμπίνα στο κεφάλι και ήταν νεκρός χωρίς ρούχα στο κρεβάτι.

Η Αστυνομία αποκλείει το ενδεχόμενο της ληστείας, επειδή η πόρτα της κουζίνας ήταν ξεκλείδωτη και όχι παραβιασμένη και επειδή από το σπίτι δεν έλειπαν χρήματα, τιμαλφή και αντικείμενα αξίας. Με βάσει τα μέχρι στιγμής στοιχεία, ο γιος φέρεται να σκότωσε την μητέρα του και στην συνέχεια να αυτοκτόνησε, μετά από ένα διάστημα που κυμαίνεται από τις 15 ώρες έως και τις δυο μέρες. Αναφορικά με το όπλο που βρέθηκε μακριά από τον 36χρονο, εκτιμάται πως όταν αυτοπυροβολήθηκε, δεν πέθανε ακαριαία. Πήγε σε άλλο δωμάτιο και ξεψύχησε στο κρεβάτι.

Φίλος του 36χρονου είπε στην εκπομπή Live News, ότι ο νεαρός δεν είχε απασχολήσει ποτέ με την συμπεριφορά του. Τα τελευταία χρόνια όμως είχε κλειστεί στον εαυτό του. Το Τμήμα Ανθρωποκτονιών που έχει αναλάβει την υπόθεση έχει στείλει στα εγκληματολογικά εργαστήρια την καραμπίνα και εξετάζει τα κινητά τηλέφωνα μητέρας και γιου, σε μια προσπάθεια να έρθουν στο φως κρίσιμα στοιχεία για την τραγωδία.