Σοκ στη Χαλκίδα: Ξυλοκόπησε άγρια τη σύντροφό του μέσα στον κόσμο σε κεντρικό δρόμο της πόλης

Σοκ στη Χαλκίδα: Ξυλοκόπησε άγρια τη σύντροφό του μέσα στον κόσμο σε κεντρικό δρόμο της πόλης

Αυτόπτες μάρτυρες κάλεσαν την Άμεση Δράση - Οι αστυνομικοί βρήκαν σε άσχημη κατάσταση το θύμα, ενώ ο δράστης είχε διαφύγει

Ένα σοκαριστικό περιστατικό έμφυλης βίας σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης 10 Απριλίου στη Χαλκίδα.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του eviathema.gr, ήταν λίγο μετά τις 23:00, όταν επί της οδού Βενιζέλου μια γυναίκα άρχισε να ουρλιάζει στη μέση του δρόμου, καθώς ο σύντροφός της όπως δήλωσε στους αστυνομικούς ότι ήταν, άρχισε να την χτυπάει, αφού την έπιασε πρώτα από το λαιμό. Αυτόπτες μάρτυρες ειδοποίησαν σοκαρισμένοι την Άμεση Δράση. Οι δύο τους βρέθηκαν νωρίτερα σε νυχτερινό μαγαζί, όπου κατανάλωσαν μεγάλες ποσότητες αλκοολ και έπειτα φεύγοντας, εκτυλίχθηκε το περιστατικό.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί του ΑΤ Χαλκίδας, όπου βρήκαν την γυναίκα σε άσχημη κατάσταση, την οδήγησαν στο Αστυνομικό Τμήμα, όπου ανέφερε στους αστυνομικούς το τι συνέβη, αν και λόγω της κατάστασής της δεν ήταν σε θέση να δώσει όλες τις πληροφορίες. Αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης προχώρησαν σε αναζητήσεις του άνδρα, ενώ η γυναίκα τέθηκε σε προστατευτική φύλαξη στο Αστυνομικό Τμήμα και κινήθηκε η διαδικασία αυτεπαγγέλτως.