Στον εισαγγελέα ο άντρας που αποπειράθηκε να βιάσει την 32χρονη ιδιοκτήτρια καφετέριας στη Σύμη

Στον εισαγγελέα ο άντρας που αποπειράθηκε να βιάσει την 32χρονη ιδιοκτήτρια καφετέριας στη Σύμη

Τι αναφέρει ο Δήμαρχος Σύμης για το περιστατικό

Τον απόλυτο εφιάλτη έζησε μία 32χρονη γυναίκα που διατηρεί καφετέρια στη Σύμη, όταν ένας 30χρονος Αλβανός τα ξημερώματα της Τρίτης, επιχείρησε να τη βιάσει μέσα σε αυτή. Η γυναίκα, πρόλαβε να ειδοποιήσει τις Αρχές και γι ‘ αυτό αποφευχθήκαν τα χειρότερα.

Μόλις οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ πήγαν στην καφετέρια, ο 30χρονος Αλβανός αντέδρασε και τους επιτέθηκε χτυπώντας τους, ενώ εκείνοι προσπαθούσαν να τον συλλάβουν. Σημειώνεται ότι ο αλλοδαπός βρισκόταν στη Σύμη προσωρινά, καθώς εργαζόταν σε εταιρεία που είχε αναλάβει την ανακαίνιση τουριστικού καταλύματος.

Ο επίδοξος βιαστής συνελήφθη και σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου με τις κατηγορίες της παράνομης κατακράτησης, διατάραξη οικιακής ειρήνης, απόπειρας βιασμού, βία κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων. Η 32χρονη οδηγήθηκε συνοδεία φιλικών της προσώπων στο πολυδύναμο περιφερειακό ιατρείο Σύμης για την παροχή πρώτων βοηθειών, σύμφωνα με τη makthes.

Βίντεο ντοκουμέντο έφερε στο φως η εκπομπή «TLive», το οποίο δείχνει τη στιγμή που ο 30χρονος Αλβανός αποπειράθηκε να βιάσει 32χρονη ιδιοκτήτρια καφετέριας στη Σύμη.

 

Στο βίντεο που τραβήχτηκε από το κλειστό κύκλωμα του μαγαζιού, δείχνει τον 30χρονο να έχει εισέλθει από την εσωτερική πλευρά του μπαρ και προσπαθεί αρχικά να πάρει αγκαλιά την 32χρονη και να τη φιλήσει. «Πέρνα έξω», ακούγεται να φωνάζει η γυναίκα η οποία αντιστέκεται και του λέει «σεβάσου με», ενώ καλεί σε βοήθεια. Ο Αλβανός δεν σταματά να προσπαθεί να τη βιάσει παρά τις προειδοποιήσεις της 32χρονης ότι υπάρχει κάμερα που τον καταγράφει.

Από την πλευρά του, ο δήμαρχος Σύμης, Λευτέρης Παπακαλοδούκας, ανέφερε ότι «οι οικονομικοί μετανάστες δεν έχουν δημιουργήσει κανένα πρόβλημα στο νησί».