Βίντεο ντοκουμέντο απόπειρας βιασμού 32χρονης μέσα σε καφέ-μπαρ στη Σύμη

Βίντεο ντοκουμέντο απόπειρας βιασμού 32χρονης μέσα σε καφέ-μπαρ στη Σύμη

Ο δράστης δεν έδειχνε να πτοείται ούτε από την κάμερα ασφαλείας, ούτε από τις φωνές του θύματος που κινητοποίησε πελάτες που βρισκόταν έξω από το κατάστημα

Ένα βίντεο ντοκουμέντο από απόπειρα βιασμού μιας 32χρονης ιδιοκτήτριας καφέ-μπαρ στο νησί της Σύμης μέσα στο κατάστημά της από 30χρονο αλλοδαπό έφερε στο φως της δημοσιότητας η εκπομπή Tlive.

Σύμφωνα με την καταγγελία της γυναίκας, ο Αλβανικής υπηκοότητας άνδρας μπήκε μέσα στο κατάστημα, όπου δεν υπήρχε κανένας άλλος εκτός από την ίδια, κλείδωσε την πόρτα και πέρασε πίσω από την μπάρα. Στο βίντεο από την κάμερα ασφαλείας φαίνεται να στριμώχνει την 32χρονη στη γωνία, ενώ η ίδια του λέει ξεκάθαρα ότι δεν θέλει να την αγγίζει και προσπαθεί να τον απωθήσει. Αυτός ωστόσο δεν σταματά να επιτίθεται στην γυναίκα και μάλιστα όταν τον ενημερώνει, ότι υπάρχει κάμερα στο μαγαζί, ακούγεται να λέει «στα αρ... μου η κάμερα».

Όταν τελικά τον πείθει να βγει έξω από την μπάρα και κινείται και η ίδια προςτην πόρτα, προκειμένου να την ξεκλειδώσει, αυτός της επιτίθεταιξανά και παλεύουν, με την γυναίκα να βάζει τις φωνές και να καλεί σε βοήθεια. Όπως φαίνεται, κάποιοι απ' εξώ ακούν τις φωνές και προσπαθούν να ανοίξουν την πόρτα, η οποία όμως ήταν κλειδωμένη. Κάποια στιγμή η γυναίκα έπεσε αναίσθητη έχοντας χτυπήσει το κεφάλι της στην πυροσβεστική φωλιά, ωστόσο για καλή της τύχη όπως λέει, κάποιοι είχαν καταφέρει να σπάσουν την πόρτα και η περιπέτεια της τελείωσε εκεί.