Κακοποίηση ανηλίκων από την θετή τους μητέρα: «Μια γρατζουνίτσα ήταν μόνο, γιατί εγώ κατά λάθος το έσπρωξα και έπεσε το καημένο»

Κακοποίηση ανηλίκων από την θετή τους μητέρα: «Μια γρατζουνίτσα ήταν μόνο, γιατί εγώ κατά λάθος το έσπρωξα και έπεσε το καημένο»

Τι υποστηρίζει η 49χρονη για τις κατηγορίες που της αποδόθηκαν και την ποινή των 16 μηνώνμε αναστολή που της επιβλήθηκε

Τη δική της εκδοχή για όσα συνέβησαν με τα δύο θετά της παιδιά, παρουσίασε η 49χρονη από τη Ζάκυνθο, που καταδικάστηκε σε 16 μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή για κακοποιητική συμπεριφορά σε βάρος των παιδιών της

Όπως υποστήριξε η ίδια μιλώντας στην εκπομπή TLive, τα όσα κατήγγειλε ο 12χρονος θετός γιος της, ήταν υπό τη συναισθηματική πίεση της πρόσφατης απώλειας του πατέρα του. «Το παιδάκι λίγο όσο να ‘ναι φοβήθηκε λιγάκι, μήπως στενοχωρήθηκε, όπως στενοχωρήθηκα και εγώ μετά από 4 χρόνια που γνωρίζω τον άντρα μου, πήρε έναν φόβο λίγο, δηλαδή εγώ είμαι πάντα με τα παιδιά μου, δεν τα αφήνω ποτέ, ούτε και ο συγχωρεμένος ο άνδρας μου, τα αγαπάμε, τα λατρεύαμε», δήλωσε αρχικά η μητέρα.

«Το παιδάκι είναι ευαίσθητο. Είναι βέβαια ένα πολύ καλό παιδάκι, εξαιρετικά και μας αγαπάγανε πολύ και τον συγχωρεμένο τον άνδρα μου και εμένα. Απλά, λίγο, το μάλωσα λιγάκι, το παιδάκι το πήρε λίγο αλλιώτικα, λίγο είχε τρομοκρατηθεί με τον θάνατο του πατέρα του, όσο να’ ναι», υποστήριξε. Συνέχισε λέγοντας ότι το δικαστήριο «το είδε αυτό, ότι έγινε κάποιο λάθος,ότι έχειπάθει σοκ. Μόνο εκείνη τη μέρα έγινε κάποια επίπληξη στοπαιδάκι. Αυτή τη μέρα,το Σάββατο το μεσημέρι, άθελά μου από την πίεση που ένιωθα, από την πίεση τη μεγάλη και τη στεναχώρια μου, λίγο τον μάλωσα κι εγώ και λίγο τον έσπρωξα καιέγινε ό, τι έγινε. Χωρίς όμως να υπάρχει λόγος. Τα αγαπάμε πολύ τα παιδιά και τα αγαπάω και εγώ και δεν πρόκειται να τα χάσω με τίποτα».

Μία γειτόνισσα ήταν αυτή που κάλεσε το «Χαμόγελο του Παιδιού», όταν είδε το μεγάλο παιδί της οικογένειας να τρέχει και να πηδάει τον φράχτη του σπιτιού της ζητώντας βοήθεια.