Συνελήφθη 59χρονος για σεξουαλική επίθεση σε 29χρονη στην οδό Πανόρμου στους Αμπελόκηπους

Συνελήφθη 59χρονος για σεξουαλική επίθεση σε 29χρονη στην οδό Πανόρμου στους Αμπελόκηπους

Μετά τη σύλληψη του άνδρα στο κινητό του βρέθηκαν γυμνές φωτογραφίες γυναικών

Μία 20χρονη κοπέλα δέχθηκε σεξουαλική επίθεση στην οδό Πανόρμου, έναν από τους κεντρικούς δρόμους των Αμπελοκήπων, με το θύμα να βάζει τις φωνές και τον δράστη να συλλαμβάνεται.

Η 20χρονη περπατούσε στο πεζοδρόμιο και την στιγμή που έφτασε έξω από πρακτορείο τυχερών παιχνιδιών, πλησίασε το 59χρονο δράστη για να ζητήσει κάποια πληροφορία. Τότε ο άνδρας, όχι μόνο δεν έδωσε την πληροφορία που ζήτησε, αλλά την αγκάλιασε και άρχισε να την φιλάει, παρά την σθεναρή αντίσταση του θύματος. Η κοπέλα έβαλε τις φωνές και όταν κατάφερε να ξεφύγει από τα χέρια του, τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση και κατήγγειλε την επίθεση.

Άμεση ήταν αυτή την φορά η αντίδραση της Αστυνομίας, στην οδό Πανόρμου έφτασε πλήρωμα περιπολικού, όπου μετά από υπόδειξη της 20χρονης εντόπισε τον 59χρονο και του πέρασε χειροπέδες. Ο δράστης μεταφέρθηκε στο Τμήμα Ασφάλειας Αμπελοκήπων, όπου στο κινητό του τηλέφωνο οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης εντόπισαν πορνογραφικό υλικό και συγκεκριμένα γυμνές φωτογραφίες γυναικών. Το κινητό του μεταφέρθηκε στα εργαστήρια της αστυνομίας για περαιτέρω ανάλυση.

Σε βάρος του 59χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για «προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας» και για «κατοχή πορνογραφικού υλικού», και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα για να απολογηθεί.