Γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους: Σοκ προκαλεί το ηχητικό ντοκουμέντο της δολοφονίας της 28χρονης – «Η κοπέλα δεν έχει σφυγμό»

Γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους: Σοκ προκαλεί το ηχητικό ντοκουμέντο της δολοφονίας της 28χρονης – «Η κοπέλα δεν έχει σφυγμό»

Το τηλεφωνικό κέντρο της Άμεσης Δράσης κατέγραψε όλα όσα συνέβησαν πριν και μετά την άγρια επίθεση στο θύμα μέσα από το κινητό του θύματος

Σοκ προκαλούν δύο νέα ηχητικά ντοκουμέντα από τη στιγμή της δολοφονίας της άτυχης 28χρονης Κυριακής Γρίβα από τον 39χρονο πρώην σύντροφό της μπροστά στο Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Αναργύρων.

Η κοπέλα που είχε δει τον πρώην σύντροφό της να την περιμένει έξω από το σπίτι της, πήγε με φίλο της στο Αστυνομικό Τμήμα, προκειμένου να ζητήσει προστασία. Αντί αυτού, βρήκε φρικτό θάνατο με πέντε μαχαιριές σε απόσταση αναπνοής από το φρουρό του Τμήματος, ο οποίος δεν βγήκε από τη σκοπιοά του, παράμόνο όταν πλέον ήταν αργά.

Η εκπομπή Live News παρουσίασε σήμερα δύο ηχητικά ντοκουμέντα, από την κλήση της 28χρονης στην Άμεση Δράση. Στο πρώτο ακούγεται να συνομιλεί με τον αστυνομικό στο τηλεφωνικό κέντρο του «100» και να ζητά ένα περιπολικό, προκειμένου το πλήρωμά του να την προστατέψει από τυχόν επίθεση του 39χρονου, την οποία φοβόταν και τον αστυνομικό αφού της απαντά ότι «δεν είναι ταξί το περιπολικό» και να δηλώνει ότι δεν ξέρει, πότε θα φθάσει το περιπολικό, μέχρι που η κοπέλα τον ενημερώνει, ότι ο πρώην σύντροφός της είναι πλέον εκεί που βρίσκεται και η ίδια και ακούγονται ουρλιαχτά.

Το τηλέφωνο της άτυχης 28χρονης έχει πέσει στο έδαφος, ωστόσο το τηλεφωνικό κέντρο της Άμεσης Δράσης συνεχίζει να καταγράφει όσα ακούγονται στον περιβάλλοντα χώρο. Καθώς ο αστυνομικός της Άμεσης Δράσης εξακολουθεί να ρωτάει «με ακούτε;», στο ηχητικό έχουν καταγραφεί τα εξής:

- Την σκότωσε, την σκότωσε, την σκοτώνει.

- Την σκότωσε, ένα ασθενοφόρο γρήγορα ρε.

- Παιδιά...

- Έχει μαχαίρι στο χέρι.

- Ασθενοφόρο γρήγορα, ασθενοφόρο.

- Πάμε παιδιά, πάμε λίγο. Πίσω, φύγετε.

- Ήρθε η κοπέλα να μας καταγγείλει ότι την παρακολουθεί...

- Δεν έχει παλμό.

- Δώστε μου εικόνα από τους τραυματίες. Οι υπόλοιποι παιδιά να κλείσουμε τον χώρο να μην έρχεται κανείς και μακριά από αυτούς.

- Είναι ζωντανός αυτός.

- Να μην πειράξουμε τίποτα, να έρθουν εδώ πέρα, μπορεί να θέλουν να βγάλουν φωτογραφίες, μπορεί να θέλουν οτιδήποτε.

- Πήγε ο φίλος της να την προστατέψει από τον πρώην σύντροφό της και έφαγε τις μαχαιριές.

- Στον λαιμό μαχαιρωμένοι και οι δύο.

- Έχουμε τη φαρμακοποιό εδώ, νάτη, νάτη.

- Γυναίκα: Δες λίγο αν έχει σφυγμό εδώ.

- Ρε παιδιά φέρτε μου μια γάζα. Αυτός είναι ζωντανός ακόμα.

- 500Β1, η κοπέλα δεν έχει σφυγμό...