Κιβωτός του Κόσμου: Σπάει τη σιωπή του ο πατέρας Αντώνιος – «Όλα ξεκινούν από την κλοπή στο Βόλο»

Κιβωτός του Κόσμου: Σπάει τη σιωπή του ο πατέρας Αντώνιος – «Όλα ξεκινούν από την κλοπή στο Βόλο»

«Οι κατηγορίες για κάθε συνεργάτη μας στήθηκαν επί τούτου, για να μη διεκδικήσουμε τίποτα» λέει ο ιδρυτής της Οργάνωσης

Μία ημέρα μετά την πρώτη του δημόσια εμφάνιση έπειτα από 1,5 χρόνο στα δικαστήρια της Σχολής Ευελπίδων, ο πατέρας Αντώνιος «έσπασε» τη σιωπή του και απάντησε σε όλα για την πολύκροτη υπόθεση της «Κιβωτού του Κόσμου».

Σε μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξή του στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο πατήρ Αντώνιος λέει για τη χθεσινή του εμφάνιση και τα αμέτρητα σχόλια που αυτή συγκέντρωσε: «Ήταν μια εμπειρία πρωτόγνωρη και άσκηση πνευματική για όλους εμάς, που θέλουμε να ασκούμαστε στις δυσκολίες με τη βοήθεια του Θεού». Για τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει και τις καταγγελίες σε βάρος του, ο ίδιος δε διστάζει να πει: «Είναι ένας εφιάλτης, ένα ψεύτικο, ούτε καν όνειρο. Δεν μπορούσα να σκεφτώ, πως θα είχα μπλεχτεί σε τέτοια πλεκτάνη. Όλοι αυτοί που μεγάλωσαν στην Κιβωτό, μεγάλωσαν, μορφώθηκαν, είναι τεράστια αδικία απ’ όσα ειπώθηκαν».

«Όλα ξεκινούν από την κλοπή στο Βόλο, όταν ανακαλύπτουμε τα άτομα που εμπλέκονταισε όλη αυτή την κατάσταση, άρχισαν να λένε για τον έναν και για τον άλλο. Τα παιδιά είναι κατευθυνόμενα, στον βωμό τους συμφέροντος κάποιων ανθρώπων, που δεν διστάζουν να τα χρησιμοποιούν, για να κρατήσουν την Κιβωτό και να την εκμεταλλεύονται μέχρι να την τελειώσουν», ενώ υπογράμμισε: «Πολλά παιδιά που πήραν το μέρος μας και είπαν την αλήθεια, τους πέταξαν έξω εκδικητικά».

«Οι κατηγορίες για κάθε συνεργάτη μας στήθηκαν επί τούτου, για να μη διεκδικήσουμε τίποτα»

«Φρόντισαν να κολλήσουν κατηγορίες σε όλους, για να πάρουν την Κιβωτό από τα χέρια μας» τονίζει ο ιδρυτής της Οργάνωσης: «Όλα καταλήγουν στην Ανάσταση, εμπιστεύομαι τον Θεό. Ανάσταση είναι να αποκαλυφθεί η αλήθεια», είπε ακόμη και κατήγγειλε πως «κατά την άποψή μας τα παιδιά σήμερα παραμελούνται συστηματικά».

«Μίλαγαν για βίλες και πισίνες, εμείς αυτή τη στιγμή δεν έχουμε ένα σπίτι. Ήταν όλα ψέμματα. Είχαμε κάνει την δουλειά μας σπίτι» είπε και πρόσθεσε ότι αυτό το διάστημα φιλοξενούνται από ένα ζευγάρι από την Αλβανία, που είχαν βοηθήσει στο παρελθόν. Υπενθυμίζεται ότι η δίκη του πατέρα Αντωνίου και των επτά πρώην εργαζόμενων στην Κιβωτό του Κόσμου, μετά από καταγγελίες για κακοποιητικές συμπεριφορές σε τροφίμων, διεκόπη για τις 4 Απριλίου.