Πυροβολισμοί έξω από νυχτερινό κέντρο στο Κολωνάκι: Δύο 27χρονοι στο νοσοκομείο – Νέα στοιχεία για τις σκηνές «φαρ ουέστ»

Πυροβολισμοί έξω από νυχτερινό κέντρο στο Κολωνάκι: Δύο 27χρονοι στο νοσοκομείο – Νέα στοιχεία για τις σκηνές «φαρ ουέστ»

Στη συμπλοκή βγήκαν και μαχαίρια

Νέα στοιχεία για τις σκηνές «φαρ ουέστ» με πυροβολισμούς έξω νυχτερινό κέντρο στο Κολωνάκι τα ξημερώματα του Σαββάτου 30/3 βλέπουν το «φως» της δημοσιότητας την ώρα που δύο 27χρονοι βρίσκονται στο νοσοκομείο.

Το περιστατικό συνέβη στις 3:00 τα ξημερώματα έξω από γνωστό μπαρ του Κολωνακίου, όταν δύο παρέες διαπληκτίστηκαν μεταξύ τους και στη συνέχεια ένα άτομο από την παρέα, 41 ετών, πυροβόλησε τουλάχιστον δύο φορές στον αέρα προς άγνωστη κατεύθυνση.

Με αφορμή λεκτικό επεισόδιο 41χρονου με 27χρονο κατά τη διάρκεια νυχτερινής διασκέδασης αφού οδηγήθηκαν σε δρόμο του Κολωνακίου, ο 41χρονος απείλησε τον νεαρό με αιχμηρό αντικείμενο στην κοιλιακή χώρα, ενώ ταυτόχρονα άγνωστα άτομα εκδήλωσαν σε βάρος του σφοδρή επίθεση με γροθιές.

Τότε ένας άλλος 27χρονος, φίλος του νεαρού, στην προσπάθειά του να τον προστατεύσει απωθώντας τους επιτιθέμενους, όπως μετέδωσε το πρωί της Δευτέρας 1/4 η εκπομπή του Mega «Κοινωνία Ώρα MEGA» με την Ανθή Βούλγαρη και τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο, δέχτηκε χτύπημα στο κεφάλι και εκείνη τη στιγμή ο 41χρονος έβγαλε όπλο και προχώρησε σε δύο πυροβολισμούς, οι οποίοι όμως δεν επέφεραν τραυματισμό.

Προηγήθηκε άγριος ξυλοδαρμός του 27χρονου από τον «πιστολέρο» και την «παρέα» του, ενώ τον απείλησε με μαχαίρι στην κοιλιά και χτύπησε στο κεφάλι τον φίλο του. Οι δύο νεαροί μεταφέρθηκαν τραυματισμένοι στο νοσοκομείο.

Αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης (Ομάδα Ζ) που έσπευσαν στο σημείο, αφού ειδοποίησαν ασθενοφόρο για τη διακομιδή των δύο 27χρονων τραυματιών στο νοσοκομείο, έκαναν αυτοψία στο χώρο και περισυνέλεξαν τους δύο κάλυκες.