Καταγγελία σοκ μιας 12χρονης στη Χαλκίδα κατά της μητέρας της: Είπε ότι αυτή και ο σύντροφός της έκαναν σεξ μπροστά της

Καταγγελία σοκ μιας 12χρονης στη Χαλκίδα κατά της μητέρας της: Είπε ότι αυτή και ο σύντροφός της έκαναν σεξ μπροστά της

Το κορίτσι πήγε μαζί με τη γιαγιά της στην αστυνομία

Όσα έβλεπε να συμβαίνουν συστηματικά μπροστά της περιέγραψε ένα 12χρονο κορίτσι στη Χαλκίδα. Η μικρή έβλεπε επανειλημμένα την ίδια της τη μητέρα να προχωρά με τον σύντροφο της σε γενετήσιες πράξεις, αδιαφορώντας για το γεγονός πως εκείνη ήταν εκεί.

Μαζί με τη γιαγιά της, η 12χρονη εξετάστηκε σε ειδικά σχεδιασμένο χώρο της Εταιρίας Προστασίας Ανηλίκων Χαλκίδας, και παρουσία παιδοψυχολόγου περιέγραψε όσα ζούσε τον τελευταίο καιρό.

Ειδικότερα, από τον Δεκέμβρη του 2023, το 12χρονο κοριτσάκι από τη Χαλκίδα έβλεπε την ίδια της την μητέρα, μαζί με τον σύντροφό της, να προχωρούν μπροστά της σε γενετήσιες πράξεις , αδιαφορώντας για το παιδί. Όπως υποστήριξε το ίδιο το κορίτσι, όσα βίωνε στο σπίτι του συντρόφου της μητέρας της, δεν έγιναν μία φορά, αλλά συστηματικά.

Έτσι η 12χρονη αποφάσισε να μιλήσει στην 59χρονη γιαγιά της και μαζί πήγαν και έκαναν την καταγγελία στην αστυνομία, όπως αναφέρει το evima.

Η 12χρονη, παρουσία παιδοψυχολόγου, φέρεται να περιέγραψε όσα βίωνε στο σπίτι του 38χρονου συντρόφου της 34χρονης μητέρας της, στον Άγιο Νικόλαο Χαλκίδας, εκεί όπου έμεναν όλοι μαζί.

Σε βάρος της μητέρας της και του συντρόφου της σχηματίστηκε από αστυνομικούς του Τ.Α. Χαλκίδας δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.