Ελεύθερος ο οδηγός του λεωφορείου μετά την απολογία του για απόπειρα βιασμού

Ελεύθερος ο οδηγός του λεωφορείου μετά την απολογία του για απόπειρα βιασμού

Με ομόφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα

Ελεύθερος έφυγε από το ανακριτικό γραφείο μετά την απολογία του ο οδηγός λεωφορείου που συνελήφθη το περασμένο Σάββατο όταν γυναίκα κατήγγειλε ότι αποπειράθηκε να τη βιάσει.

Ο 53χρονος κατηγορούμενος, με ομόφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα, αφέθηκε ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της υποχρεωτικής εμφάνισης μια φορά το μήνα στο αστυνομικό τμήμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος οδηγός στην απολογία του ενώπιον της 17ης ανακρίτριας, αρνήθηκε ότι αποπειράθηκε να βιάσει την 50χρονη γυναίκα η οποία βρισκόταν στο λεωφορείο που οδηγούσε στα Άνω Λιόσια.

Σύμφωνα με την καταγγελία, όλα συνέβησαν στον τερματικό σταθμό και ενώ το λεωφορείο βρισκόταν εκεί με κλειστές τις πόρτες. Η 50χρονη φέρεται να υποστήριξε ότι ήταν η μοναδική επιβάτης όταν ο κατηγορούμενος την πλησίασε και άρχισε να θωπεύει το σώμα της και να της κάνει προτάσεις που αφορούσαν στην τέλεση γενετήσιων πράξεων.

Όταν εκείνη αντέδρασε ο κατηγορούμενος, σύμφωνα με την ίδια, την άφησε σε μια στάση και συνέχισε το δρομολόγιο του ενώ εκείνη πήγε στις αρχές.

Μαρία Ζαχαροπούλου