Κύκλωμα μαστροπείας ανήλικων κοριτσιών: «Αν ο γιος μου είναι μαστροπός να πάω να φουντάρω» λέει ο πατέρας του 36χρονου

Κύκλωμα μαστροπείας ανήλικων κοριτσιών: «Αν ο γιος μου είναι μαστροπός να πάω να φουντάρω» λέει ο πατέρας του 36χρονου

Εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη δήλωσε ότι έχει τόσο ο κατηγορούμενος, όσο και οι γονείς του

Στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα!» μίλησε ο 36χρονος που συνελήφθη για συμμετοχή στο κύκλωμα μαστροπείας ανήλικων κοριτσιών, αφότου αφέθηκε ελεύθερος και οι γονείς του που δήλωσαν ότι έχουν εμπιστοσύνη στην Δικαιοσύνη.

Ο πατέρας του 36χρονου δήλωσε ότι όλοι η οικογένεια είναι αναστατωμένη με αυτά που έχουν γίνει. «Το παιδί μου το πίστευα, ότι είναι αθώος και το είδανε αυτό στην Δικαιοσύνη. Έχουμε εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη» είπε και αναφερόμενος στον 36χρονο, είπε ότι «ήταν μέσα στο κλάμα». Ακόμη αναφέρθηκε στα δύσκολα χρόνια που πέρασε ο γιος του εξαιτίας του νανισμού, αλλά και όλη η οικογένεια, καθώς έχει άλλα τρία παιδιά. Όσον αφορά στα ανήλικα θύματα, είπε ότι «είδα κάτι κορίτσια και δεν πιστεύεις ότι αυτά τα κορίτσια που λένε ότι είναι 18 χρονών και φαίνονται για 18 χρονών».

Η μητέρα του 36χρονου δήλωσε επίσης ότι πιστεύει στην αθωότητα του παιδιού της. Ο 36χρονος μετά την απόφαση να αφεθεί ελεύθερος, είπε: «Είμαι ελεύθερος χωρίς εγγύηση. Πιστεύω στην Δικαιοσύνη. Ψυχολογικά δεν ήμουν καλά, δεν έχω πειράξει κανένα. Με ξέρει όλος ο κόσμος. Είμαι συγκινημένος που είμαι με τους δικούς μου ανθρώπους». Ερωτηθείς πώς ενεπλάκη το όνομά του στην υπόθεση, απάντησε: «Δεν ξέρω».