Κύκλωμα μαστροπείας ανήλικων κοριτσιών: «Εγώ έχω κάνει μόνο τατουάζ σε κάποια κορίτσια»

Κύκλωμα μαστροπείας ανήλικων κοριτσιών: «Εγώ έχω κάνει μόνο τατουάζ σε κάποια κορίτσια»

Τι υποστηρίζει ο 55χρονος tattoo artist που φέρεται να έχει κομβικό ρόλο - Αφέθηκε ελεύθερος μετά τν απολογία του με περιοριστικούς όρους

Ελεύθερος με περιοριστικού ςόρους αφέθηκε μετά την απολογία του σήμερα 22 Μαρτίου στον ανακριτή ο 55χρονος tattoo artist που συνελήφθη ως μέλος του κυκλώματος μαστροπείας ανήλικων κοριτσιών, ο οποίος είχε συλληφθεί για κατά την εξάρθρωση του κυκλώματος μαστροπείας στον Κολωνό με εγκέφαλο την «Λορέλα».

Η «εγκέφαλος» του κυκλώματος φέρεται να προσέγγιζε πιο ευάλωτα κορίτσια και προτού εκείνα το αντιληφθούν, βρίσκονταν μπλεγμένα στα δίχτυα της. Το κύκλωμα ανάγκαζε κάποια από τα θύματα να κάνουν χρήση ναρκωτικών και να ζουν με τρόπο τέτοιο, που δεν αντιλαμβάνονταν, ότι έκαναν κάτι παράνομο και παράταιρο με την ηλικία τους. Κομβικό ρόλο στο κύκλωμα φέρεται να είχε ο 55χρονος tattoo artist, ο οποίος μίλησε στην εκπομπή Live News λίγο πριν περάσει το κατώφλι του ανακριτή.

«Δεν έχω προτρέψει ποτέ κοπέλα να πάει στον οποιοδήποτε. Δεν έχω συστήσει σε κανέναν φίλο μου κορίτσια να κάνουν αυτή τη δουλειά. Δεν έχω ανακατευτεί και δεν έχω λάβει ποτέ αμοιβή για οτιδήποτε έχουν κάνει αυτές», είπε αρχικά. Παραδέχθηκε ωστόσο ότι «γνωρίζω τι κάνανε, το οποίο είναι λυπηρό για την ηλικία τους που φάνηκε ότι είναι ανήλικες ενώ, εγώ δεν το γνώριζα. Αλλά εγώ δεν έχω ανακατευτεί καθόλου σε οποιοδήποτε. Εγώ έχω κάνει μόνο τατουάζ σε κάποια κορίτσια».