Συγκλονίζει το μήνυμα του 27χρονου πριν αυτοκτονήσει κοντά στον τάφο του πατέρα του στην Αμαλιάδα

Συγκλονίζει το μήνυμα του 27χρονου πριν αυτοκτονήσει κοντά στον τάφο του πατέρα του στην Αμαλιάδα

Η φωτογραφία που ανάρτησε στο Instagram ταξιδεύοντας από την Πάτρα προςτην Ήλιδα που έδειχνε τις προθέσεις του

Σοκαρισμένη είναι η Αμαλιάδα με τον τραγικό θάνατο ενός 27χρονου, ο οποίος έβαλε τέλος στη ζωή του, κοντά στον τάφο του πατέρα του.

Ο αυτόχειρας έφυγε από την Πάτρα, όπου διέμενε, για να επισκεπτεί τη μητέρα και τον αδελφό του στο Χάβαρι Ήλιδας, όπου έμεναν μόνοι τους, καθώς ο πατέρας έχασε τη ζωή του πριν μερικά χρόνια από ασθένεια. Πηγαίνοντας στο χωριό του, ο 27χρονος ήθελε να επισκεπτεί και τον τάφο του πατέρα του. Ωστόσο, δεν επέστρεψε σπίτι. Η μητέρα και ο αδελφός του ανησύχησαν, καθώς δεν απαντούσε ούτε στις κλήσεις τους.

Μερικές ώρες αργότερα, ο άτυχος νέος εντοπίστηκε νεκρός στο κοιμητήριο που είχε ταφεί ο πατέρας του, λίγα μέτρα από τον τάφο του. Είχε βάλει τέλος στη ζωή του με κυνηγετική καραμπίνα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν είχε ξεπεράσει τον χαμό του πατέρα του. Λίγες ώρες πριν βάλει τέλος στη ζωή του, ο 27χρονος είχε αναρτήσει μια φωτογραφία στα social media, στην οποία φαίνεται πως οδηγεί από την Αχαΐα προς την Ηλεία και στην οποία έγραφε «Καλή αντάμωση», όπως αποκάλυψε το patrisnews.gr.

Σημειώνεται, ότι μέχρι στιγμής οι αρχές δεν έχουν βρει κάποιο ιδιόχειρο σημείωμα του νεαρού, στο οποίο να εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημα.