Κάλεσε τον οικογενειακό φίλο να την βοηθήσει και αυτός φέρεται να την βίασε

Κάλεσε τον οικογενειακό φίλο να την βοηθήσει και αυτός φέρεται να την βίασε

Ο 68χρονος καταδικάστηκε για απόπειρα βιασμού και επικίνδυνη σωματική βλάβη σε 2 χρόνια φυλακή με αναστολή

Σε φυλάκιση 2 ετών με αναστολή καταδικάστηκε σήμερα από το Μικτό Ορκωτό Λάρισας ένας 68χρονος κατηγορούμενος για βιασμό 37χρονης, καθώς κρίθηκε ένοχος μόνο για απόπειρα βιασμού και επικίνδυνη σωματική βλάβη.

Το θύμα επέμεινε πως την βίασε ο οικογενειακός φίλος, αλλά η ιατροδικαστική έκθεση ανέφερε, πως δεν υπήρχαν ευρήματα. Η υπόθεση βιασμού στον Βόλο και συγκεκριμένα στην περιοχή των Λεχωνίων σοκάρισε την κοινή γνώμη παραμονές Χριστουγέννων του 2021. Φερόμενος ως δράστης ένας 68χρονος και θύμα μια 37χρονη γυναίκα, οικογενειακοί φίλοι. Θύτης και θύμα γνωρίζονταν και διατηρούσαν οικογενειακές σχέσεις. Το θύμα ηταν φίλη της συζύγου του φερόμενου ως δράστη και όλα ξεκίνησαν την ημέρα που ο θύτης έφθασε με την συζυγό του στον Βόλο από νησί των Σποράδων για διασκέδαση.

Σάββατο βράδυ, παραμονές Χριστουγέννων, το ζευγάρι από τις Σποράδες φθάνει στον Βόλο και η σύζυγος του φερόμενου ως δράστη ενημερώνει την φίλη της και θύμα για την άφιξή της και την καλεί σε έξοδο. Η έξοδος θα περιλάμβανε μόνο γυναίκες καθώς ο σύζυγος, ο κατηγορούμενος δηλαδή, θα συναντούσε στον Βόλο τις δικές του παρέες. Οι δύο γυναίκες και μια ακόμη φίλη τους ξεκινούν το Σάββατο την βραδινή τους έξοδο. Η κατανάλωση αλκοόλ προκαλεί αδιαθεσία τα ξημερώματα στην σύζυγο του φερόμενου ως δράστη , αλλά οι δύο γυναίκες της παρέας αποφασίζουν να συνεχίσουν την έξοδό τους. Κατέληξαν σε μπαρ των Λεχωνίων.

Σε εκείνο το μπαρ βρέθηκαν με παρέα αντρών, μεταξύ των οποίων και ο θύτης. Οι δύο γυναίκες συνέχισαν στο μπαρ των Λεχωνιών την διασκέδασή τους και στις 5 το πρωϊ η 37χρονη αποφασίζει να φύγει. Η περιοχή είναι ερημική, χάνεται και καταλήγει στη θάλασσα αντί να βγει στον δρόμο που οδηγεί στον Βόλο. Σύμφωνα με την αστυνομία καλεί έναν φίλο της , ο οποίος βρισκόταν στο μπαρ αλλά είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ και αγνοεί λόγω αδυναμίας, την έκκλησή της για βοήθεια. Στη συνέχεια καλεί τον σύζυγο της φίλης της και εκείνος ανταποκρίνεται και σπεύδει να την βοηθήσει.. Η συνέχεια γράφτηκε στην αστυνομία όπου κατήγγειλε τον βιασμό της.

Σήμερα το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο για απόπειρα βιασμού και επικίνδυνη σωματική βλάβη και κατέθεσε έφεση, όπως αναφέρει το gegonota.news.