Ποινική δίωξη για την υπόθεση του Όλιβερ – Τι λέει ο δικηγόρος του κηδεμόνα του χάσκι

Ποινική δίωξη για την υπόθεση του Όλιβερ – Τι λέει ο δικηγόρος του κηδεμόνα του χάσκι

Εντός των προσεχών ημερών αναμένεται να κληθεί το άτομο που διώκεται σε απολογία

Εξελίξεις υπήρξαν στην υπόθεση του χάσκι Όλιβερ, που κακοποιήθηκε και θανατώθηκε στην Αράχωβα τον περασμένο Νοέμβριο, καθώς η εισαγγελία Λειβαδιάς άσκησε ποινική δίωξη εις βάρος συγκεκριμένου προσώπου για κακουργηματικού χαρακτήρα πράξη.

Ο δικηγόρος του κηδεμόνα του Όλιβερ, Αντώνης Ζαπάντης, μιλώντας στο MΕGA επιβεβαίωσε την είδηση της άσκησης ποινικής δίωξης κατά συγκεκριμένου ανθρώπου. «Είμαστε εν αναμονή της κλήσης του κατηγορουμένου προς απολογία, ώστε να πάρουμε κι εμείς αντίγραφο της δικογραφίας. Η εξέλιξη αυτή υπήρξε από την μεγάλη πίεση που ασκήθηκε στην εισαγγελία» είπε χαρακτηριστικά.

Ωστόσο, ο κ. Ζαπάντης επέμεινε ότι υπάρχει συγκάλυψη στην εν λόγω υπόθεση και τόνισε, ότι ο κηδεμόνας του Όλιβερ ακόμα και σήμερα στοχοποιείται. Υπενθυμίζεται, ότι τον περασμένο Ιανουάριο η αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Αναστασία Μασούρα, ζήτησε με κατεπείγουσα παραγελία τη διερεύνηση της υπόθεσης του θανάσιμου τραυματισμού του Όλιβερ.

Συγκεκριμένα, η κ. Μασούρα ζήτησε από την εισαγγελία Λιβαδειάς – με κοινοποίηση στον εισαγγελέα Εφετών Λαμίας – τη διενέργεια έρευνας τόσο για την τυχόν ύπαρξη αγέλης άγριων σκύλων στην περιοχή, όσο και για τη διαρροή στοιχείων της δικογραφίας στα μέσα ενημέρωσης.