Τραγωδία στην Αλεξανδρούπολη: Ο 15χρονος έχασε τη ζωή του προσπαθώντας να βγάλει selfie

Τραγωδία στην Αλεξανδρούπολη: Ο 15χρονος έχασε τη ζωή του προσπαθώντας να βγάλει selfie

Σήμερα το τελευταίο αντίο στον έφηβo που έπεσε στο κενό από την ταράτσα της πολυκατοικίας

Σήμερα Κυριακή 17 Μαρτίου συγγενείς και φίλοι θα αποχαιρετίσουν τον άτυχο 15χρονο, που το πρωί του Σαββάτου έπεσε στο κενό από την ταράτσα της πολυκατοικίας στην οποία διέμενε στην Αλεξανδρούπολη.

Όλη η κοινωνία της Αλεξανδρούπολης είναι σε σοκ, από την ώρα που έγινε γνωστή η τραγική είδηση και το πιο τραγικό σημείο της ιστορίας είναι, ότι ο 15χρονος την προηγούμενη ημέρα από τον θάνατο του είχε τα γενέθλια του, όπως αναφέρει το e-evros.gr. Το δυστύχημα έγινε, όταν ο 15χρονος μαζί με τον πατέρα του ανέβηκαν στην ταράτσα, για να κουβαλήσουν μερικά κιβώτια και το παιδί θέλησε να βγάλει μια selfie με την φανέλα της αγαπημένης του ομάδας, του ΠΑΟΚ.

Πατώντας πάνω στο τζάμι που καλύπτει τον φωταγωγό, αυτό υποχώρησε και το παιδί έπεσε στο κενό, με τον πατέρα του να παρακολουθεί την τραγωδία σοκαρισμένος, χωρίς να μπορεί να κάνει το παραμικρό για να την αποτρέψει. Ο άτυχος έφηβος μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Τα συλλυπητήρια της στην οικογένεια του 15χρονου από τον Αλεξανδρούπολη εκφράζει με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ ΠΑΟΚ. «Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζει την ανείπωτη θλίψη και τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Γιάννη από την Αλεξανδρούπολη, που βρήκε φρικτό θάνατο προσπαθώντας να βγάλει φωτογραφία με την αγαπημένη του, ασπρόμαυρη φανέλα. Η μνήμη του θα μείνει ζωντανή και η οικογένεια του ΠΑΟΚ θα αγκαλιάσει την οικογένειά του. Καλό ταξίδι Γιάννη…», τονίζει η ΠΑΕ.