Σε νέο χειρουργείο υποβλήθηκε ο 29χρονος που είχε δεχθεί πυρά από Αλβανό κακοποιό στο Γκάζι

Σε νέο χειρουργείο υποβλήθηκε ο 29χρονος που είχε δεχθεί πυρά από Αλβανό κακοποιό στο Γκάζι

Η νέα επέμβαση αφορούσε στην επανατοποθέτηση του οστού που είχε αφαιρεθεί στο κεφάλι

Σε νέα πολύωρη χειρουργική επέμβαση υποβλήθηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο ο 29χρονος Νίκος Φανουράκης από τη Μεσσαρά, ο οποίος είχε δεχθεί σφαίρα στο κεφάλι από το όπλο Αλβανού κακοποιού στο Γκάζι και κατάφερε να βγει νικητής μετά από πολυήμερη νοσηλεία τον περασμένο Αύγουστο.

Για την περίπτωσή του ακόμα και οι γιατροί έκαναν λόγο για θαύμα, αφού η σφαίρα είχε σφηνωθεί στο κέντρο του εγκεφάλου του. Η νέα επέμβαση αφορούσε στην επανατοποθέτηση του οστού που είχε αφαιρεθεί στο κεφάλι και η διαδικασία ήταν εξαιρετικά δύσκολη και λεπτή καθώς το χρονικό διάστημα που μεσολάβησε ήταν μεγάλο και το δέρμα είχε «θρέψει». Πληροφορίες που επικαλείται το cretalive.gr αναφέρουν, ότι χρειάστηκαν 5 ώρες για να ολοκληρωθεί η επέμβαση, στο τέλος όμως όλα πήγαν καλά και ο Νίκος πλέον αναρρώνει για να επιστρέψει στο σπίτι του.

Στο πλευρό του 29χρονου βρίσκονταιπάντα οι γονείς του, που σε επικοινωνία με το cretalive.gr επιβεβαίωσαν τη νέα επέμβαση, αλλά και τη δυσκολία του χειρουργείου. Δοξάζουν το Θεό, που για μία ακόμα φορά όλα κύλησαν ομαλά, συγκινούνται με το ψυχικό σθένος του παιδιού τους και εκφράζουν την απέραντη ευγνωμοσύνη τους στους γιατρούς του, τους νευροχειρουργούς Δημήτρη Κουτεντάκη, Βασίλη Μωραϊτη και Ευκλείδη Χρονάκη, στην αναισθησιολόγο, στους νοσηλευτές και σε όλο το προσωπικό συνολικά.