Σοκάρει η 36χρονη που έπεσε θύμα ληστείας και απόπειρας βιασμού στα Εξάρχεια: «Θα μου ξερίζωνε τα δόντια!»

Σοκάρει η 36χρονη που έπεσε θύμα ληστείας και απόπειρας βιασμού στα Εξάρχεια: «Θα μου ξερίζωνε τα δόντια!»

Το θύμα κατάφερε να αναγνωρίσει από φωτογραφίες τους δράστες καθώς κοιμόταν με αναμμένο φως

Σοκάρει η περιγραφή της 36χρονης που έπεσε θύμα ληστείας και απόπειρας βιασμού μέσα στο σπίτι της στα Εξάρχεια, την ώρα που κοιμόταν.

Ο ένας εκ των δύο δραστών αποπειράθηκε να τη βιάσει, όταν ξύπνησε και τους είδε να έχουν εισβάλλει στον χώρο της. Οι δύο δράστες από τη Σομαλία μπήκαν στο σπίτι της. Όσο ο ένας έψαχνε να βρει τιμαλφή και χρήματα, ο άλλος επιχείρησε να τη βιάσει. «Ανοίγω τα μάτια μου και βλέπω στα πλαϊνά του κρεβατιού δυο έγχρωμους, αδύνατους, να έρχονται κατά πάνω μου.Τρομάζω. Moυ λένε "Σουτ, μη μιλήσεις". Μου λένε "Μένεις μόνη σου;", λέω "ναι". Mου λέει "Θα έρθει άλλος στο σπίτι", λέω "όχι"», περιέγραψε η γυναίκα μιλώντας στο Star.

«Μου λέει "Eγώ κι εσύ, μόνο εγώ". Του λέω, "όχι, δε θέλω". Πάει να μου κατεβάσει την κουβέρτα και να μου αγγίξει το στήθος.Του είπα "όχι δε θέλω". Έρχεται αυτός από την άλλη πλευρά του κρεβατιού, ανεβάζει το ένα γόνατο πάνω στο κρεβάτι και πιάνει το όργανό του και άρχισε να έρχεται πιο κοντά μου και να προσπαθεί να μου κατεβάσει την κουβέρτα» πρόσθεσε. «Είχα κάτι αλυσιδάκια λεπτά στον λαιμό, προσπαθούσε να μου τα βγάλει. Βρήκε τα χρήματα στο υπνοδωμάτιό μου. Πριν φύγει, μου έπιασε το σαγόνι, με το άλλο χέρι μου άνοιξε το στόμα, κοίταζε τα δόντια μου. Είδε ότι δεν έχω χρυσό δόντι, θα μου το ξερίζωναν αν είχα χρυσό δόντι», κατέληξε η 36χρονη.

Η γυναίκα σώθηκε, γιατί δε φοβήθηκε και άρχισε να ουρλιάζει σε βοήθεια. Οι φωνές της τρόμαξαν τους δράστες και τράπηκαν σε φυγή. Κατάφερε να αναγνωρίσει τους δράστες, καθώς κοιμόταν με αναμμένο φως και έτσι είδε τα χαρακτηριστικά τους. Ο ένας από τους δύο δράστες συνελήφθη, ενώ αναζητείται ο δεύτερος.