«Είμαι ένα κορίτσι που γεννήθηκε σε λάθος σώμα» αποκαλύπτει η Νικολίνα του My Style Rocks

«Είμαι ένα κορίτσι που γεννήθηκε σε λάθος σώμα» αποκαλύπτει η Νικολίνα του My Style Rocks

Η 20χρονη παραδέχθηκε ότι έχει κάνει φυλομετάβαση, καθώς γεννήθηκε αγόρι

H Νικολίνα Νικολούζου του My Style Rocks εξομολογήθηκε στο επεισόδιο της Δευτέρας την ιστορία της σε κοινό, κριτές, καθώς και τις υπόλοιπες διαγωνιζόμενες αποκαλύπτοντας ότι έχει κάνει φυλομετάβαση, καθώς γεννήθηκε αγόρι.

«Εγώ, η Νικολίνα, δεν ήμουν πάντα το κορίτσι που βλέπετε μπροστά σας. Είμαι ένα κορίτσι που γεννήθηκε σε λάθος σώμα. Αυτό, δηλαδή, σημαίνει ότι είμαι μια διεμφυλική γυναίκα», ανέφερε μεταξύ άλλων η 20χρονη. Η Νικολίνα έχει 7.000 ακολούθους στο Instagram, το οποίο όμως δεν χρησιμοποιεί συχνά. Όταν εμφανίστηκε στο My Style Rocks, η νεαρή δεν είχε αναφερθεί στην ιστορία της, καθώς η περιγραφή της εστιαζόταν στη σχέση της με τη μόδα, αλλά και στο στιλ της.

Η Νικολίνα μεγάλωσε σε οικογένεια που αγαπάει τη μόδα. Η γιαγιά της ήταν μοδίστρα και θυμάται τον εαυτό της να ασχολείται με τα υφάσματα, ενώ έκανε επιδείξεις μόδας με τις κούκλες της. Επίσης, δηλώνει shopaholic και θέλει να ξεχωρίσει τόσο με το στιλ της όσο και με τα μηνύματα που περνάει για το ζήτημα των διεμφυλικών ατόμων.