Βίντεο ντοκουμέντο με δύο ληστές που αποπειράθηκαν να βιάσουν 36χρονη ιδιοκτήτρια του διαμερίσματος στα Εξάρχεια

Βίντεο ντοκουμέντο με δύο ληστές που αποπειράθηκαν να βιάσουν 36χρονη ιδιοκτήτρια του διαμερίσματος στα Εξάρχεια

Το θύμα αναγνώρισε από φωτογραφίες τους δράστες, ένας εκ των οποίων συνελήφθη

Τον απόλυτο εφιάλτη έζησε μια 36χρονη στα Εξάρχεια, η οποία έπεσε θύμα ληστείας από αγνώστους, που εισέβαλαν στο διαμέρισμά της και προσπάθησαν να τη βιάσουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δύο άνδρες από τη Σομαλία παραβίασαν το διαμέρισμα της γυναίκας και αφού τη λήστεψαν, της επιτέθηκαν σεξουαλικά. Η 36χρονη άρχισε να φωνάζει για βοήθεια, με αποτέλεσμα οι δύο άνδρες να φοβηθούν και να τραπούν σε φυγή. Η ΕΡΤ μετέδωσε βίντεο ντοκουμέντο, στο οποίο έχουν καταγραφεί οι δύο ληστές να μπαίνουν στην πολυκατοικία στην οδό Ρεθύμνου και στη συνέχεια στο διαμέρισμα της 36χρονης. Όπως έγινε γνωστό, όσο ο ένας έψαχνε στο διαμέρισμα για χρήματα, ο συνεργός του είχε ακινητοποιήσει τη γυναίκα και προσπάθησε να την κακοποιήσει σεξουαλικά. Ευτυχώς, η 36χρονη άρχισε να φωνάζει και γλίτωσε τον βιασμό.

Οι ληστές άρπαξαν 1.050 ευρώ, κοσμήματα, το ρολόι και την τσάντα της κι έφυγαν από το διαμέρισμα, αφήνοντας το θύμα τους σε κατάσταση σοκ. Όπως είπε, κοιμάται με το φως ανοιχτό, ενώ αναγνώρισε και τους δύο δράστες σε φωτογραφίες που της έδειξαν οι αστυνομικοί. Ο ένας από τους δύο συνελήφθη και αναζητείται ο δεύτερος.