Με ποιο άλλο «χτύπημα» ενδέχεται να σχετίζεται η έκρηξη σε κάβα στην Καλλιθέα

Με ποιο άλλο «χτύπημα» ενδέχεται να σχετίζεται η έκρηξη σε κάβα στην Καλλιθέα

Στο παρελθόν ο ιδιοκτήτης είχε έρθει αντιμέτωπος με επίθεση σε νυχτερινό κέντρο που διατηρούσε

Νέα στοιχεία έρχονται στην επιφάνεια για την ισχυρότατη έκρηξη που έγινε σήμερα τα ξημερώματα σε κάβα στην περιοχή της Καλλιθέας. Συγκεκριμένα στις 03.05 το πρωί αναστατώθηκε όλη η οδός Λαγουμιτζή.

Η καταστροφή της επιχείρησης είναι πλήρης ενώ καταστράφηκε και ένα αυτοκίνητο το οποίο παρέσυρε το ωστικό κύμα και κατέληξε στην μέση του δρόμου.

Βίντεο ντοκουμέντο δείχνει μία μοτοσικλέτα με δύο άτομα στο σημείο, με τις Αρχές να εικάζουν ότι είναι οι βομβιστές που τοποθέτησαν μεγάλη ποσότητα εκρηκτικής ύλης.

Σημειώνεται πως στο παρελθόν ο ιδιοκτήτης της κάβας είχε έρθει αντιμέτωπος με επίθεση στο νυχτερινό κέντρο που διατηρούσε, όταν άγνωστοι είχαν βάλει εκρηκτικό μηχανισμό, ενώ το 2019 είχε πέσει θύμα διάρρηξης.

Ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Βήμα» και «Νέα», Βασίλης Λαμπρόπουλος μίλησε στην εκπομπή «Live News» του Mega για την ισχυρότατη έκρηξη που έγινε σήμερα τα ξημερώματα σε κάβα στην περιοχή της Καλλιθέας.

Σύμφωνα με ένα σενάριο που εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ το «χτύπημα» σήμερα τα ξημερώματα στην Καλλιθέα μπορεί να συσχετίζεται με εκείνο τα ξημερώματα της Παρασκευής σε πρατήριο καυσίμων στον Πειραιά.

Θεωρούν οι αστυνομικοί ότι πιθανόν η μία βόμβα και η άλλη έχουν να κάνουν με «πόλεμο» μεταξύ Ελλήνων κακοποιών που είναι ανταγωνιστές. Δηλαδή ο ένας έχει το πρατήριο βενζίνης και ο άλλος σχετίζεται κατά κάποιο τρόπο με την συγκεκριμένη κάβα ποτών.