Άγριο έγκλημα στη Νίκαια: «Ο πατέρας μου ήθελε να με εκδικηθεί»

Άγριο έγκλημα στη Νίκαια: «Ο πατέρας μου ήθελε να με εκδικηθεί»

«Όταν αυτοκτόνησε, ένιωσα ασφαλής. Εάν αυτός ο άνθρωπος δεν αυτοκτονούσε, φυσικά και θα συνέχιζε» είπε για τον πατέρα της η σύζυγος του δράστη

Σοκαρισμένο παραμένει το πανελλήνιο με τη δολοφονία του 40χρονου στη Νίκαια, ο οποίος έπεσε νεκρός μπροστά στα μάτια των παιδιών του, αλλά και της συζύγου του, από τα πυρά του πεθερού του, ενώ στην συνέχεια ο δράστης έβαλε τέλος στη ζωή του.

Η σύζυγος του θύματος και κόρη του δράστη μιλώντας σήμερα Δευτέρα στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA», υπογράμμισε πως ο πατέρας της ήθελε να την εκδικηθεί. «Όλα δείχνουν, ότι ήθελε να με εκδικηθεί και ότι είχε μία εμμονή μαζί μου. Επειδή αποφάσισα μετά τις σπουδές μου να μην γυρίσω στη Θεσσαλονίκη, επειδή ήταν κακοποιητικός και επειδή μετά η μητέρα μου δεν ήθελε να μείνει εκεί και με θεώρησε υπεύθυνη», είπε η Αλεξάνδρα Τσουκιά. Η κ. Τσουκιά ανέφερε, πως ο πατέρας της όχι μόνο ήταν κακοποιητικός, αλλά απειλούσε εκείνη και τη μητέρα της. Οι δύο γυναίκες απευθύνθηκαν σε αστυνομία και εισαγγελέα, ωστόσο δεν είχαν κάποιο αποτέλεσμα.

«Όταν πήγαμε στο Αστυνομικό Τμήμα Πολίχνης και περιμέναμε να τον συλλάβουν, οι αστυνομικοί φοβήθηκαν μήπως ήταν ταμπουρωμένος με το όπλο. Περιμέναμε και ήταν ένας αστυνομικός, τον ρώτησα τι θα κάνουμε, εάν τον αφήσουν ελεύθερο από την ψυχιατρική κλινική. Μου είπε, ότι δεν μπορούν να κάνουν τίποτα και να πάμε να κάτσουμε πιο πέρα», είπε. Στόχος του, είπε η κ. Τσουκιά, ήταν τα κοντινά της πρόσωπα προκειμένου να την εκδικηθεί.

«Όταν αυτοκτόνησε, ένιωσα ασφαλής. Εάν αυτός ο άνθρωπος δεν αυτοκτονούσε, φυσικά και θα συνέχιζε. Ήμουν μικρή και φοβόμουν για τη ζωή της μαμάς μου. Με είχε απειλήσει από το 2008 μετά από ένα ξυλοδαρμό που είχε γίνει κατά της μητέρας μου, πήγα να την προστατέψω και μου είχε χτυπήσει το κεφάλι στον τοίχο. Όταν είπα, ότι δεν θα γυρίσω στο σπίτι, είπε πως θα σκοτώσει τη μητέρα μου, τον αδερφό της και τη γιαγιά μου» είπε.

Η σύζυγος του θύματος αποκάλυψε, πως η μητέρα της είχε καλέσει τη γραμμή κακοποιημένων γυναικών και ύστερα από δύο συνεδρίες της είπαν, πως θα έπρεπε να απευθυνθεί στην εκκλησία.


Το χρονικό

Ο 64χρονος πυροβόλησε με μία δίκανη καραμπίνα εν ψυχρώ τον γαμπρό του, την ώρα που έβγαινε από το γκαράζ του σπιτιού του, για να πάει στην δουλειά του. Μετά τον πρώτο πυροβολισμό το θύμα έπεσε κάτω και τότε ο πεθερός του, του έριξε τη χαριστική βολή. Στο σημείο βρέθηκαν αμέσως η σύζυγος του θύματος και κόρη του δράστη, καθώς και ο πατέρας του 40χρονου, οι οποίοι δεν μπορούσαν να πιστέψουν όσα είχαν συμβεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης είχε χωρίσει πριν από 4 χρόνια, ενώ ήταν αποκομμένος από την πρώην σύζυγό του και την κόρη του. Συγγενείς του 40χρονου θύματος αναφέρουν, ότι ο πεθερός του είχε κακοποιητική συμπεριφορά απέναντι στην πρώην σύζυγο και την κόρη του, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως ο 64χρονος είχε νοσηλευτεί για δύο ημέρες σε ψυχιατρικό ίδρυμα στην Σταυρούπολη.