Εμπλοκή της αλβανικής μαφίας ερευνά η ΕΛ.ΑΣ. για την δολοφονία του Χρήστου Γιαλιά στη Μάνδρα Αττικής

Εμπλοκή της αλβανικής μαφίας ερευνά η ΕΛ.ΑΣ. για την δολοφονία του Χρήστου Γιαλιά στη Μάνδρα Αττικής

Ποιον βάζει στο κάδρο ο δικηγόρος της οικογένειας Αλέξης Κούγιας

Χωρίς αποτέλεσμα είναι έως τώρα οι έρευνες των Αρχών για τη ταυτότητα των δολοφόνων του επιχειρηματία και ποδοσφαιρικού παράγοντα Χρήστου Γιαλιά, με το Τμήμα Ανθρωποκτονιών να βγάζει από το κάδρο των υπόπτων μέλη της λεγόμενης Greek Mafia, σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΑΝΤ!.

Οι έρευνες πλέον στρέφονται προς άλλη κατεύθυνση, καθώς εκτιμάται ότι λόγω των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων του, ο Χρήστος Γιαλιάς, είχε αποκτήσει αρκετούς εχθρούς. Ωστόσο μέχρι στιγμής ούτε από αυτό τον τομέα προκύπτουν στοιχεία, που θα δείξουν τον φυσικό ή ηθικό αυτουργό της εκτέλεσης του επιχειρηματία. Εκτός πάντως από τις επιχειρηματικές δραστηριότητές του, στο μικροσκόπιο βρίσκεται και η εμπλοκή του με τον αθλητισμό, καθώς είχε διατελέσει πρόεδρος σε ομάδες, τόσο στην Αττική, όσο και στα Τρίκαλα, χωρίς ωστόσο μέχρι στιγμής να έχει προκύψει κάποιο στοιχείο.

Από την άλλη ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος, Αλέξης Κούγιας, βάζει στο κάδρο ένα άτομο που είχε συνεργαστεί στο παρελθόν με το θύμα. «Προσπαθούσε με κάθε τρόπο να καταστρέψει τον Γιαλιά, έκανε μηνύσεις στον ίδιο και στην κόρη του, επ' αυτών βγήκαν απαλλαχτικά βουλεύματα και κατά σύμπτωση η τελευταία πρόταση του εισαγγελέων για απαλλαγή του Γιαλιά συνεπεσε με το τραγικό γεγονός, δύο μέρες μετά να δολοφονηθεί ο Γιαλιάς» είπε μιλώντας στον ΑΝΤ1.