Διακινούσε κοκαΐνη στο ίντερνετ καφέ του στην Καλαμάτα

Διακινούσε κοκαΐνη στο ίντερνετ καφέ του στην Καλαμάτα

Συνελήφθη ο 39χρονος ιδιοκτήτης και ο 49χρονος υπάλληλος

Ένας 39χρονος ιδιοκτήτης ίντερνετ καφέ, καθώς και ένας 49χρονος που εργαζόταν σε αυτό, συνελήφθησαν στην Καλαμάτα και σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση των νομοθεσιών περί ναρκωτικών, όπλων και αναβολικών ουσιών.

Οι έρευνες της Αστυνομίας ξεκίνησαν τον Δεκέμβριο, όπου μετά από πληροφορίες για διακίνηση κοκαΐνης υπήρξε παρακολούθηση του καταστήματος, με τους αστυνομικούς να παρατηρούν, ότι όταν στο κατάστημα έφθανε ο 39χρονος, η κίνηση αυξανόταν υπερβολικά, με τους πελάτες να μπαίνουν ξεχωριστά και να αποχωρούν μετά από μερικά λεπτά. Έτσι, χθες το βράδυ αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, με τη συνδρομή του αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών, μετέβησαν στο σπίτι του 39χρονου, όπου και τον συνέλαβαν.

Στη συνέχεια, αστυνομικοί μετέβησαν στο ίντερνετ καφέ, όπου συνέλαβαν και τον 49χρονο, ενώ ακολούθησαν έρευνα στο σπίτι του 39χρονου, καθώς και στο κατάστημα. Μετά τις έρευνες βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες κοκαΐνης συνολικού βάρους 314,5 γραμμαρίων, 106 ναρκωτικά δισκία, δύο ζυγαριές ακριβείας, δύο φιαλίδια αναβολικών ουσιών, ένα αεροβόλο πιστόλι, ένα κινητό τηλέφωνο και το χρηματικό ποσό των 600 ευρώ ως προερχόμενο από διακίνηση ναρκωτικών.

Τέλος, υπολογίζεται πως από την εγκληματική τους δράση θα αποκόμιζαν παράνομο περιουσιακό όφελος που ξεπερνά τις 31.500 ευρώ. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο διενεργούνται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας.