Δολοφονία 31χρονου στο Μεσολόγγι: «Η έρευνα σχετικά με το όπλο δεν έχει σταματήσει»

Δολοφονία 31χρονου στο Μεσολόγγι: «Η έρευνα σχετικά με το όπλο δεν έχει σταματήσει»

«Εάν αυτά τα στοιχεία που έχουμε, γίνουν αποδείξεις, θα έχουμε μια πολύ μεγάλη ανατροπή» λέει ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης

Απόπειρα παρεμπόδισης του έργου του ιδιωτικού ερευνητή Γιώργου Τσούκαλη για την πλήρη εξιχνίαση της υπόθεσης της δολοφονίας του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι, κατήγγειλε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ο δικηγόρος της οικογένειας Κώστας Δημόπουλος.

Όπως έγινε γνωστό, έγινε ήδη άρση του τηλεφωνικού απορρήτου. Αναμένενεται μάλιστα σύντομα το υλικό από τις τελευταίες συνομιλίες, που είχαν το θύμα, αλλά και ο κατηγορούμενος για να υπάρξουν και κάποια συμπεράσματα. «Υπάρχουν στοιχεία που δεν μπορούμε να πούμε δημόσια, είμαι σε συνεχή συεννόηση με την αδερφή του θύματος, αλλά και τον δικηγόρο του. Εάν αυτά τα στοιχεία γίνουν αποδείξεις, θα έχουμε μια πολύ μεγάλη ανατροπή», είπε ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης, που ασχολείται στενά με την υπόθεση. «Είναι γεγονός ότι κάποιος λέει ψέματα. Για παράδειγμα κάποιος θα μπορούσε να είναι στην έρευνα και να λέει άλλα αντί άλλων», είπε για ακόμη μία φορά ο κ. Τσούκαλης.

Ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος, καλεσμένος στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», είπε ότι «η έρευνα σχετικά με το όπλο δεν έχει σταματήσει, έχει πάρει μια παράταση ο τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας και συνεχίζει να αναζητά. Ωστόσο, υπήρξε μία προσπάθεια από κάποιους ανθρώπους -που διερευνώνται- να παρεμποδίσουν το έργο του συγκεκριμένου ανθρώπου. Ωστόσο επειδή δεν το πέτυχαν, να μην νομίζουν ότι δεν γνωρίζουμε», υπογραμμίζει ο Κώστας Δημόπουλος.