Δολοφονία 31χρονου στο Μεσολόγγι: «Δεν έγινε ο φόνος για τα λεφτά» λέει ο ο Γιώργος Τσούκαλης

Δολοφονία 31χρονου στο Μεσολόγγι: «Δεν έγινε ο φόνος για τα λεφτά» λέει ο ο Γιώργος Τσούκαλης

«Κάποιος μου λέει ψέματα, αγνοεί ότι ξέρω πολύ περισσότερα, ότι μιλάω και με κάποιους άλλους και στο τέλος θα εκτεθεί»

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας του Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι, με νέα στοιχεία να προστίθενται στο «κάδρο» της από τον ιδιωτικό ερευνητή Γιώργο Τσούκαλη.

Μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο ιδιωτικός ερευνητής άφησε υπαινιγμούς για ένα πρόσωπο που έχει δώσει κατάθεση, αλλά ψεύδεται. Ο κ. Τσούκαλης δεν αποκάλυψε ποιο είναι αυτό, ωστόσο τόνισε: «Από αυτούς που συνομιλώ οι περισσότεροι μου λένε αλήθειες. Φοβισμένες αλήθειες, αλλά αλήθειες. Κάποιος μου λέει ψέματα. Αγνοεί ότι ξέρω πολύ περισσότερα, ότι μιλάω και με κάποιους άλλους και στο τέλος θα εκτεθεί».

Ερωτηθείς για το πού ψεύδεται ο μάρτυρας αυτός, είπε: «Ψεύτης παντού. Τα ίδια παντού λέει. Έχει πει ψέματα στις Αρχές. Κάτι κρύβει. Όταν κρύβεις κάτι, αυτό είναι ποινικό αδίκημα. Εκείνο που μπορώ να πω με σιγουριά, είναι ότι οι πιθανότητες να υπάρχουν στην εξίσωση και άλλα πράγματα, είναι πιο σημαντικές. Αν ήταν 10%-20% έχουν γίνει 95%. Οι 17.000 που χρώσταγε ο κρεοπώλης στον Μπάμπη, δεν είχαν ούτε κάποιο χαρτί, ούτε κάποια επιταγή. Θα μπορούσε να του πει απλά "δεν στα δίνω" ή "θα στα δώσω, όταν έχω". Δεν μπορείς να αφαιρείς μία ζωή έτσι. Επομένως, το σενάριο να έτυχε σε λάθος μέρος και σε λάθος στιγμή, να έμαθε πράγματα ο άτυχος Μπάμπης και τα οποία φόβιζαν τον κρεοπώλη ή και κάποιους άλλους. Ο βάλτος έχει τα μυστικά, δεν έχει ειπωθεί όλη η αλήθεια».

Όταν η Ζήνα Κουτσελίνη τον ρώτησε, αν υπάρχει αρχαιοκαπηλία στην υπόθεση, εκείνος είπε, ότι υπάρχει κι αυτό «μεταξύ άλλων», αλλά έστρεψε ξανά το μικροσκόπιο στον άνθρωπο που ξέρει πολλά, αλλά επιλέγει να μη μιλά και να αποκρύπτει την αλήθεια. «Ούτε η οικογένεια, ούτε εγώ πρόκειται να σταματήσουμε μέχρι να βγει η αλήθεια», λέει χαρακτηριστικά ο ίδιος.